15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Zodiile care vor fi protejate de Divinitate în perioada următoare

0 Comments

5 nativi ai zodiacului vor avea parte de protecție divină în perioada următoare, adică până la finalul anului. Iată care sunt aceștia!

ZODIA TAUR. Taurul a tot avut cumpene în ultima vreme mai ales la locul de muncă. Pentru că sunt de bună credință și depun eforturi tot mai mari pentru a se integra și pentru ca totul să fie bine, acești nativi primesc o mână de ajutor de undeva de sus.

ZODIA VĂRSĂTOR. Vărsătorii s-au tot ferit să facă pași mari înainte, au tot ocolit anumite situații din frică. Acum sunt încurajați să nu renunțe la visele lor, să fie mai hotărâți pe ceea ce fac, mai determinați.

ZODIA LEU. Lupta ta pentru dreptate nu este în van, iar Divinitatea îți aduce câștig de cauză dacă îți cauți liniștea și fericirea. De altfel, până la finalul anului ești cea mai avantajată zodie la mai multe capitole, începând cu cel financiar.

ZODIA BALANȚĂ. Chiar dacă ai parte de dificultăți și chiar dacă vezi că ți se pun multe obstacole în față, în traiectoria ta, acum privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Totul se schimbă, treptat, în bine. Ai parte de protecție divină totală până la finalul anului și dincolo de el.

ZODIA SĂGETĂTOR. Buna ta voință, bunătatea și milostenia de care dai dovadă te fac un om mare! Faptele bune se întorc la tine în următoarea perioadă. Ești mângâiat de Divinitate și vei realiza că nu ești singur indiferent câte furtuni ți-ar umbri zilele cu soare.

Ai parte, așadar, de o perioadă extrem de importantă pentru liniștea sufletului tău, o perioadă a renașterii, a armoniei și a justiției.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply