15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Un urs polar uriaș s-a apropiat de el. Ce i-a făcut animalul bărbatului, nimănui nu îi vine să creadă

0 Comments

Atunci când a salvat un pui de urs polar, un bărbat nu ar fi crezut niciodată că viața sa se va schimba la 180 de grade.

Din cauza încălzirii globale, urșii polari au din ce în ce mai puțin teritoriu pe care să trăiască. Mark Dumas dresează animale încă de când se știe. Acum 18 ani, acestuia i s-a cerut să găsească un urs polar pentru un nou film. A auzit că există la o Grădină Zoologică un pui de urs polar al cărui mamă este foarte în vârstă și nu mai este capabilă să aibă grijă de el.

Așa că Mark a decis să ia puiul și și-a asumat toată responsabilitatea ca Agee, așa cum a numit puiul, să aibă cele mai bune condiții. Bărbatul nu avea nicio idee că viața lui se va schimba definitiv din acel moment.

Sunt extrem de rare cazurile în care urșii polari interacționează cu oamenii, însă se pare că Aggee și Mark au devenit cei mai buni prieteni. Au trecut 18 ani de la prima lor întâlnire, iar Mark a devenit îngrijitorul și prietenul femelei de urs polar, care nu își imaginează viața fără acest om care o iubește ca pe propriii săi copii.

De altfel, Mark este singurul om din lume care a reușit să stabilească o astfel de legătură cu un urs polar adult. Dacă urșii bruni sau Grizzly pot fi îmblânziți mai ușor, urșii polari sunt mult mai greu de stăpânit. În afară de Mark și de soția lui, Agee nu acceptă alți oameni în jurul său.

Dacă cineva vrea să stăm de vorbă şi îmi captează astfel toată atenţia, Agee se supără. Soţia mea, în schimb, poate să facă acest lucru nefiind nicio problemă. Este foarte posesivă.”, a declarat Mark pentru echipa Animal Planet.

Iar Agee are grijă în fiecare zi să îi dovedească lui Mark faptul că îl iubește foarte mult. Aceasta scoate niște sunete asemănătoare pisicilor când torc.

„Ne leagă o prietenie minunată. Nu aş schimba acest lucru pentru nimic în lume”, a mărturisit Mark cu lacrimi de emoţie în ochi.

Speranța de viață a unui urs polar este de 35 – 40 de ani, așa că Agee va mai fi mult timp în preajma omului pe care îl iubește atât de mult.

Iată mai jos povestea lor atât de specială:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply