15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Uite ce se întâmplă dacă torni un pumn de sare în cuptor

0 Comments

Sarea vindecă, sarea curăță, sarea ne pune în mișcare metabolismul de multe ori, iar acest ingredient magic ne poate fi de mare ajutor în treburile casnice.

Dacă te chinui frecvent când vine vorba de curățarea cuptorului de arsuri ori uleiul care s-a lipit la propriu de tăvi sau de pereții cuptorului, ai nevoie doar de sare.

Uită de toate soluțiile speciale. Ai nevoie de un pumn de sare pe care să o torni în locurile cele mai murdare din interiorul cuptorului.

Toarnă sarea și pornește cuptorul la foc mediu. Aceasta se va topi și va scoate grăsimea, funinginea și arsurile imediat după ce scoți cuptorul din funcțiune.

Curăță fin cu ajutorul unei spatule, la fel cum observi în videoclipul de mai jos. Locul se curăță cât ai spune pește și nu devine lipicios.

Cum prelungești viața aragazului tău?

Prea multă mizerie depozitată printre ochiuri sau butoane înseamnă viață extrem de scurtă pentru aragazul tău.

Iata produse pe care sa le folosesti pentru a curata aragazul si pe care sigur le ai in gospodarie:

Amesteca bicarbonat de sodiu cu putina zeama de lamaie pana obtii o pasta pe care sa o folosesti pentru a indeparta petele de pe aragaz.

Freaca bine fiecare pata, apoi lasa sa actioneze pentru 30 de minute, inainte de a clati aragazul. De asemenea, poti folosi otet, simplu sau tot impreuna cu bicarbonat, pentru a indeparta petele si grasimile.

Și sarea e foarte eficienta pentru a curata petele: pune sare pe pete si lasa sa actioneze pentru 15 minute, apoi indeparteaz-o cu o solutie din apa si lamaie.

Este important de reținut ca după fiecare utilizare a aragazului trebuie să îl cureți bine de tot, indiferent pentru ce l-ai folosit: o simplă budincă sau diatamai sarmalele.

Aragazul și cuptorul se curăță corespunzător după fiecare utilizare și asta pentru că mizeria care se depun în diferite locuri îngreunează buna funcționare a acestui electrocasnic.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply