15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Traian Băsescu o atacă pe soția președintelui, Carmen Iohannis. Ce a putut să spună despre ea

0 Comments

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, o critică aspru pe prima doamnă a țării, Carmen Iohannis.

Acesta a declarat că ținutele ei nu îi fac cinste criticând faptul că apare mereu în fuste scurte.

„Este o regulă a protocolului. Nu trebuie să ţi se vadă degetele de la picioare, deci nu te duci în sandale. Nu trebuie să se vadă umerii, nu trebuie să se vadă coatele, deci nu te duci în rochii fără mâneci.

Nu trebuie să se vadă genunchii, deci nu te duci în rochii scurte. Această regulă sunt convins că a fost comunicată”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni TV.

Prima doamnă, criticată și de afacerista Monica Tatoiu

„Când încurci 25 cu 52”, a scris femeia de afaceri pe rețelele de socializare după apariția lui Carmen Iohannis în Italia, la un eveniment public.

Ce spune stilistul lui Carmen Iohannis?

Prima doamnă a României are secretele sale de frumusețe și, probabil, cel mai mare dintre ele este bunul gust și bunul simț care merg la pachet.

Laurent Tourette este unul din oamenii care a lucrat cu prima doamnă a României de mai multe ori.

Acesta a povestit recent că a fost contactat de staff-ul domniei sale pentru a o ajuta, având în vedere că Tourette este campion mondial la hairstyle.

„Am fost contactat de către staff-ul Primei Doamne în urma unor recomandări, mai precis ale Alteţei Sale Regale şi a designerului Alexandru Ciucu.

Este o bucurie pentru mine, deoarece, dacă aş fi avut cetăţenie română, aş fi votat cu soţul dânsei. În afară de acest lucru, întotdeauna este plăcut să lucrez cu o doamnă adevărată”, a povestit Laurent Tourette.

„Procedez la fel ca şi cu oricare altă clientă. Ascult cu atenţie tot ceea ce îi place şi îşi doreşte în materie de coafură şi, mai ales, ceea ce nu îi place şi nu îşi doreşte. După ce îi fac mai multe propuneri, hotărârea finală îi aparţine”, a mai spus Laurent, care a dezvăluit ce îi place lui Carmen Iohannis.

„Un pic de lungime şi culori calde, în nuanţe de alună, cu câteva şuviţe un pic mai deschise pentru a da o tentă luminoasă culorii, dar mai ales totul natural precum ea. Natural, dar cu clasă”, a completat francezul.

CITEȘTE ȘI: Dragoș Dolănescu face dezvăluirea momentului despre Elena Udrea. Ce se întâmplă cu fostul ministru, de fapt

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply