15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Tradiții și superstiții la Lună Plină. Ce să nu faci ca să îți meargă bine de mâine încolo

0 Comments

Ce nu trebuie sa faci când e Lună Plină. Se spune ca vrajitoarele preferă sa faca farmece si incantatii atunci cand este Luna Plina, deoarace aceasta are o mai mare influenta asupra trupului si a mintii oamenilor. Se spune ca vrajitoarele puteau fi vazute zburand pe maturi in noptile cu luna plina.

Se mai spuna si ca Luna Plina confera o energie extrem de favorabila divinatiei ori ghicirii viitorului. De asemenea, daca tii in gura o Piatra a Lunii intr-o noapte cu Luna Plina, vei avea puterea de a vedea ce te asteapta in viitor.

Daca sufli de noua ori peste un neg atunci cand e Luna Plina, negul iti va disparea ca prin minune.

In timpul Lunii Pline, trebuie sa eviti sa te certi cu vecinii, pentru ca astfel de certuri vor provoca mari probleme pentru tine si pentru cei cu care t-ai certat.

Se mai spune si ca bolnavii nu trebuie sa se uite la Luna plian, caci astfel li se intarzie vindecarea.

Traditia spune ca nu trebuie niciodata sa dormi sub razele Lunii Pline, deoarece se zice ca acest lucru aduce boala sau moarte.

Lună plină în Berbec – Efectele

ZODIILE DE AER

Gemenii, Vărsătorii și Balanțele par a fi avantajați de acest episod de Lună Plină. Cu mici excepții (iar aici îi menționăm pe Gemeni), acești nativi vor reuși să se redreseze, să o ia de la capăt cu mai mult aplomb.

Gemenii vor fi nevoiți ca odată cu acest fenomen să continue ceea ce au început cândva și au abandonat pe parcurs. Unele lucruri se pot schimba în bine.

ZODIILE DE FOC

Berbecii sunt avantajați fără doar și poate. Vor fi avantajați atât din punct de vedere financiar cât și emoțional și asta deoarece pentru ei lucrurile este cazul să evolueze spre ceva concret, sigur, durabil.

Săgetătorii și Leii vor fi în fața unor situații destul de complicate din punct de vedere sentimental. Pentru ei se anunță multe momente, cum s-ar spune în rândul tineretului, epice!

ZODIILE DE PĂMÂNT

Aici lucrurile se complică nițel, mai ales dacă observăm harta Capricornului. Acest nativ a avut senzația în ultima vreme că toate lucrurile s-au remediat, au trăit cu senzația că unele răni s-au vindecat, dar Luna Plină din Berbec le reamintește unde mai au câte ceva de reparat.

Taurii și Fecioarele au parte de o perioadă un pic mai liniștită, cu excepția Fecioarele care duc o luptă permanentă cu psihicul lor.

ZODIILE DE APĂ

Luna este protectoarea Racului, iar fenomenul de lună plină îl avantajează în mod clar pe acest nativ. Va avea parte de momente frumoase alături de partenerul de viață.

Scorpionii și Peștii vor fi îngrădiți de propriile lor minți și vor fi nevoiți să dea dovadă că sunt mai liberi și nu mai libertini.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply