15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Toți copiii au râs de el când l-au văzut îmbrăcat cu un tricou roz! Ce s-a întâmplat a doua zi la școală, nimănui nu i-a venit să creadă

0 Comments

Încă din primele zile de viață ale unui copil, mulți părinți prteferă ca toată lumea să știe ce gen are bebelușul. Așa că fetițele, de cele mai multe ori, sunt îmbrăcate în roz, iar băieții sunt îmbrăcați în haine de culoare albastră.

Iar această modă se păstrează pentru mulți ani de zile. Mulți băieți, din această cauză, evită culorile pastelate.

Un băiat din Wisconsin din Statele Unite ale Americii a trăit o experiență neplăcută la şcoală pentru simplul fapt că purta un tricou roz, dar povestea sa a devenit cunoscută într-un mod pozitiv datorită sprijinului oferit de unul dintre profesorii săi.

Atunci când William Gierke în vârstă de 9 ani a mers la școală cu un tricou roz pe care scria: „Tipii duri poartă roz”, unii dintre colegii săi, dar și alți colegi din școală l-au luat în râs.

Într-o școală în care nimeni nu se îmbracă astfel, William a început să fie ținta glumelor colegilor, dar și a bullying-ului, un fenomen care afectează din ce în ce mai mult și școala românească.

Unul dintre colegii lui William l-a numit (sissy= fetiță), iar băiatul a fost extrem de întristat de această situație. Până la urmă, sunt o mulțime de bărbați care poartă anumite culori mai tari, de ce ar trebui ca cineva să facă aceste remarci?

Unul dintre profesorii copilului a asistat uimit la scena. Craig Senglaub a decis să le dea o lecție importantă tuturor copiilor. Așa că, pentru o săptămână întreagă, toți profesorii din școală au purtat haine în diverse nuanțe de roz. Mai mult decât atât, profesorul și-a făcut o fotografie cu William, pentru ca părinții acestuia să fie liniștiți pentru că cineva îi ia apărarea într-un moment atât de delicat din viața unui copil.

Mama băiatului a fost foarte impresionată de gestul profesorului și a încărcat imaginea pe Facebook, unde a fost apoi distribuită de sute de oameni.

Fotografia a inspirat „băieţii duri” precum pompierii şi jucătorii locali de fotbal să poarte roz şi să-şi arate solidaritatea faţă de băieţelul de 9 ani.

Să sperăm că toți copiii au înțeles că nu hainele ne definesc.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply