15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Tot mai mulți oameni se trezesc cu dureri de cap dimineața. Uite la ce alimente trebuie să renunți – cauzele sunt multiple

0 Comments

Nu este normal să te trezești cu dureri de cap în fiecare dimineața. Asta poate spune multe despre starea ta de sănătate, dar și despre stilul de viață pe care îl ai.

Pentru început, durerile de cap după trezit sunt mai frecvente decât ți-ai fi imaginat. Principala cauză în cele mai multe cauze este un somn defectuos. Un somn calitativ înseamnă a dormi în liniște, a dormi cel puțin 8 ore pe noapte cu o temperatură a camerei adecvată.

O altă cauză a durerilor de cap este bruxismul. Această problemă apare când o persoană strânge puternic din dinți inconștient în timpul somnului.

Bruxismul este însoțit de dureri de cap, stări de anxietate, tulburări alimentare și dureri în urechi.

Apoi, o altă cauză este apneea. Sforăitul puternic spune foarte multe despre trezitul cu dureri de cap: creierul nu primește suficient oxigen în timpul somnului.

Alimentele la care ar trebui să renunți înainte de a te băga în pat sunt cele cu conținut bogat de cafeină, evident inclusiv cafeaua și orice tip de alcool.

CITEȘTE ȘI: Cum trebuie să respiri pentru a ușura pierderea în greutate. E eficient orice dietă ai ține!

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply