15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Timp de nouă luni, această femeie știa că va aduce pe lume al treilea copil. Ce au descoperit medicii când a ajuns la spital

0 Comments

Se spune că o femeie poate face orice pentru persoana iubită, însă ce a făcut o tânără din Columbia depășește toate limitele imaginației.

Femeia în vârstă de 37 de ani și partenerul său se cunosc de când aveau 14 ani. Antonela Santiago Padilla și Victor au trăit o frumoasă poveste de dragoste în orașul Barranquilla pe vremea când erau copii. Viața i-a separat pentru o bună perioadă de timp, însă, după mai mulți ani, când Victor a mers în oraș pentru a-l conduce pe ultimul drum pe fratele său, a reîntâlnit-o pe Antonela.

Aceasta a început să îi scrie în luna septembrie a anului trecut și curând povestea lor de dragoste a început să devină din ce în ce mai puternică.

Cu toate acestea, Antonela știa că Victor este cu o altă femeie și că acesta nu se gândește să o părăsească. Bărbatul continua să îi spună că nu se înțelege cu acea femeie și că se vor despărți cât mai curând. În luna decembrie 2017, Antonela și Victor au început să iasă. Însă Antonela nu era convinsă că Victor a uitat-o pe fosta iubită, așa că s-a gândit la un plan extrem de elaborat pentru a-l ține lângă ea.

„Da, a fost totul fals, am inventat totul și am făcut-o din dragoste, din frica de a-l pierde pe omul la care țineam. Mi-a fost frică de faptul că el se va întoarce la ea și de asta am făcut asta, îmi asum toată responsabilitatea”, a dezvăluit femeia pentru o publicație locală.

Ei bine, Antonela, din teama de a nu fi părăsită, a decis să îi spună că este însărcinată. Ea mai are doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 14 ani și, știind că Victor nu are copii și că această veste le-ar face relația mai puternică, i-a spus că este însărcinată.

„Într-o zi, în luna ianuarie, i-am spus că sunt însărcinată, iar el, inocent, m-a crezut”.

Vestea l-a bucurat foarte mult pe Victor, iar deodată relația lor a devenit din ce în ce mai puternică. Femeia a început să experimenteze simptomele unei femei gravide:
„Sincer, totul era ca o sarcină psihologică și când acest lucru se întâmplă, îți crește și burta și începi să simți lucruri pe care nu ar trebui. De exemplu, când Victor îmi spunea „mami”, simțeam cum se mișcă fătul. Am început să simt greața, să îmi vină să vărs, mă simțeam amețită, aveam pofte și voiam să mănânc mai mult”, susține Antonela.

Timp de 9 luni, aceasta și-a înșelat partenerul, dar și pe cei din jur care așteptau să cunoască bebelușul. A purtat o pernă în timpul sarcinii, fără ca ceilalți să observe.

Însă, Antonela susține că nu a purtat niciodată o pernă sau altceva pentru a-și mări abdomenul, mai ales că dormea în fiecare noapte cu iubitul său.

Ce recunoaște femeia este faptul că i-a păcălit pe toți în momentul în care spunea că merge la consulații pentru sarcină.

A descărcat de pe internet o ecografie și a avut grijă ca să meargă de fiecare dată singură la medic. Cu cât trecea timpul, aceasta se gândea cum să îi spună lui Victor că nu are copil. Familia chiar i-a organizat și o petrecere de bun-venit al copilului.

Pe 22 septembrie, Antoanela a plecat de acasă pentru a cumpăra împreună cu sora sa mai multe lucruri pentru copil. În acea zi, ea urma să aducă pe lume bebelușul. Femeia nu a mai ajuns la spital și mai târziu le-a spus tuturor că a fost lisprită de libertate de mai mulți bărbați care purtau o mască , iar bebelușul i-a fost luat de lângă ea. L-a sunat pe Victor să vină să o salveze și i-a spus aceste lucruri. În ciuda refuzului, femeia a ajuns la spital pentru a fi consultată, iar medicii au anunțat că aceasta nu a fost niciodată însărcinată. Un simplu test de sânge a arătat că ea a mințit tot timpul, chiar dacă ea a insistat că bebelușul a fost luat de lângă ea.

Victor a rugat-o pe femeie să spună adevărul și așa a aflat că a fost mințit tot timpul. Rănit de aceste vești, el i-a spus că are nevoie să stea departe de ea. Acum, Antoanela merge regulat la psiholog pentru a trece peste acest eveniment.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply