15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Situație neașteptată în România. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de 141 de ani!

0 Comments

România este într-o situație cum n-a mai fost de mai bine de 141 de ani. Datele furnizate de autorități sunt îngrijorătoare, iar așteptările nu sunt tocmai pozitive.

Suntem tot mai puțini

Țara noastră se confruntă cu un declin dmeografic accentuat. Numai la începutul anului au murit 13.784 de persoane, echivalentul a patru comune de mărime medie din țara noastră.

INS (Institutul Național de Statistică) vorbește despre o rată a mortalității cum n-a mai existat de 141 de ani. Numărul celor decedați este mai mare cu 9,782 față de cei născuți, conform unui raport realizat pe anul 2016.

În anul 2016 s-au născut doar 189.783 de copii, nivel atins doar în anul 1876. Atunci s-au înregistrat doar 164.547 de nașteri la o populație de 4,4 milioane de locuitori.

Aceste date sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât în 2016, numărul de nașteri s-a raportat la o populație de 20 de milioane de locuitori. Mai mult, și numărul avorturilor a crescut în ultimii ani, atingându-se noi cifre record.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Un bărbat a cărui inimă s-a oprit pentru câteva ore susține că a fost în Rai unde a văzut îngeri și a vorbit cu Dumnezeu, înainte de a-și reveni din comă

Don Houston, in varsta de 62 de ani, a suferit un atac de cord cu cateva zile inainte de Craciun, in timp ce dormea alaturi de sotia sa, Rita. Aceasta s-a trezit si a observat ca sotul nu putea sa respire.

A chemat o ambulanta, iar Don a fost dus la spital. Medicii s-au straduit sa il resusciteze, dar fara succes. I-au spus apoi sotiei ca nu mai pot face nimic pentru a-l salva.

Rita si-a adunat familia si toti s-au dus in salonul in care se afla Don, conectat la aparate, si au inceput sa se roage. Spre uimirea tuturor, batranul s-a trezit. El a oferit o marturie cutremuratoare despre cele petrecute in timpul in care inima i s-a oprit.

„Nu credeam vreodata ca o sa ma duc la culcare si sa mor, dar s-a intamplat”, isi incepe Don povestea. „M-am trezit brusc intr-o camera alba . Totul era ireal si atat de pasnic. Nu a fost un vis, parea atat de real. De fapt, a fost real. Ingerii erau acolo. Dumnezeu mi-a vorbit. S-a intamplat”, a mai spus barbatul, pentru The Mirror.

El spune ca isi aminteste un sir de ingeri si o camera luminoasa cu doua usi distincte. Don spune ca a fost escortat de un inger prin „usa celei de-a doua sanse” inapoi la familia indurerata. Apoi s-a trezit.

Barbatul crede ca a supravietuit atacului de cord dupa o interventie divina. „Cand treci pe Lumea Cealalta nu esti singur. Ai nevoie sa il tii pe Dumnezeu in inima, pentru ca nu stii cand vei muri”, a spus Don Houston.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply