15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Sfatul zilei de astăzi. Două zodii sunt în fața unui nou început

0 Comments

Sfatul zilei de 1 octombrie 2018. Iată care este sfatul zilei pentru a începe luna octombrie cu dreptul. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Astăzi, ascultă-ți instinctul, pentru că s-ar putea ca tu să ai răspunsul la orice frământare a ta. Nu te baza prea mult pe celelalte păreri. Numărul norocos al zilei este 2.

TAUR: Folosește cu grijă banii și nu îi irosi pe lucruri care nu sunt neapărat necesare. Când se va ivi o situație neprevăzută, vei avea nevoie de acești bani, așa că fii prevăzător. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Ai mai multă grijă de tine și încearcă să petreci ziua făcând lucruri care îți fac cu adevărat plăcere. Vrei să începi luna cu dreptul, așa că apelează la persoanele dragi pentru a face lucruri relaxante. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Renunță la oamenii care nu îți oferă siguranță sau care nu îți întorc sentimentele pe care tu le ai pentru ei. Nu ai nevoie de asemenea persoane în viața ta. Numărul norocos al zilei este 6.

LEU: Discută cu persoana iubită înainte de a lua niște decizii, mai ales dacă te gândești să investești niște bani. Nu face totul de capul tău, pentru că s-ar putea să primești reproșuri. Numărul norocos al zilei este 3.

FECIOARĂ: Fii mai blând cu cei din jurul tău și nu te răzbuna pe ei pentru că că ceva nu funcționează în viața ta. Nu rezolvi nimic vărsându-ți nervii pe ei. Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: O ieșire în aer liber cu persoana iubită s-ar putea să îți dea răspunsurile de care ai nevoie în acest moment. Fii pe fază la ceea ce ți se spune azi. Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: Primește sfatul pe care un coleg ți-l oferă sau ajutorul pe care vrea să ți-l dea. Renunță la mândrie, pentru că s-ar putea să nu termini lucrurile la timp. Numărul norocos al zilei este 8.

SĂGETĂTOR: Astăzi ai putea primi o surpriză din partea unei persoane la care chiar nu te-ai fi așteptat. Acest gest te va încânta foarte mult, mai ales dacă simțeai că ai o zi plictisitoare. Numărul norocos al zilei este 3.

CAPRICORN: Nu judeca o persoană doar din prima interacțiune. S-ar putea să ai parte de o adevărată surpriză din partea acesteia pe viitor. Numărul norocos al zilei este 1.

VĂRSĂTOR: Ascultă mai mult ce ți se spune astăzi la serviciu, deoarece ai putea intra în niște conflicte. Rezolvă-ți lucrurile la timp pentru a nu rămâne în urma celorlalți. Numărul norocos al zilei este 6.

PEȘTI: Petrece mai mult timp cu persoana iubită, mai ales dacă simțiți că lucrurile devin monotone. Găsiți curajul necesar pentru a reaprinde relația și sentimentele dintre voi. Numărul norocos al zilei este 2.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply