15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Sfatul săptămânii 8 – 14 octombrie 2018 pentru zodia ta. 3 zodii sunt părăsite de noroc

0 Comments

Citește sfatul săptămânii 8 – 14 octombrie 2018 și află care sunt principalele provocări ale acestei perioade.

Sfatul săptămânii 8 – 14 octombrie 2018 pentru zodia ta:

BERBEC: Apar o serie de oportunități de care e bine să profiți în această perioadă. Lucrurile se schimbă în bine. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

TAUR: Nu uita că toate lucrurile se schimbă cu un anumit scop și trebuie să înțelegi acest scop fără să te panichezi. Zile favorabile: joi, vineri și duminică.

GEMENI: Petrece mai mult timp cu familia ta pentru că acolo găsești căldură și înțelegere. Zile favorabile: joi, vineri și duminică.

RAC: Trebuie să fii consecvent, să demonstrezi că nu porți ranchiună nimănui, să repari greșelile cu multă diplomație. Zile favorabile: miercuri și joi.

LEU: Du-te până la capătul lumii dacă acolo simți că este fericirea ta. Zile bune: vineri și duminică.

FECIOARĂ: Lasă de la tine dacă vezi că n-ai cu cine. Săptămâna asta poți câștiga multe bătălii ideologice. Zile bune: marți, joi, sâmbătă și duminică.

BALANȚĂ: Pune-te pe locul întâi indiferent ce spun unii sau alții. Este momentul să demonstrezi că meriți ce-i mai bun pentru tine. Zile favorabile: marți, miercuri și vineri.

SCORPION: Ai ocazia să câștigi o bătălie de etapă și, treptat, și războiul. Zile bune: vineri și sâmbătă.

SĂGETĂTOR: Pentru tine săptămâna decurge fără emoții, dar cu responsabilități noi. Zile bune: marți, miercuri și joi.

CAPRICORN: Pleci de la preconcepții și asta nu e bine. Stai de vorbă cu oamenii care gândesc diferit. Zile bune: vineri, sâmbătă și duminică.

VĂRSĂTOR: Nu te ruga de nimeni să te ajute sau să te înțeleagă. Demonstrează că ești capabil de mai multe lucruri decât cred unii sau alții. Zile bune: marți, miercuri și joi.

PEȘTI: Pune-te în locul celorlalți înainte să îi judeci. E timpul să dovedești că ești empatic. Zile bune: marți, vineri și duminică.

CITEȘTE ȘI: Trei astrologi, o singură concluzie. Ce păţesc zodiile zilele următoare

Patru zodii care îţi vor răni inima în această toamnă

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply