15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

S-a născut primul vițel roșu în întregime, după mai bine de 2000 de ani! De ce este atât de special pentru toată lumea, ce anunță

0 Comments

Fiecare proprietar care are animale se bucură atunci când acestea aduc pe lume alți pui. Însă venirea pe lume a unui vițel în Israel a pus pe jar întreaga comunitate a unei localități din Israel.

O organizație celebră din Israel a anunțat că o profeție din Biblie tocmai s-a adeverit, în urma venirii pe lume a acestui vițel.

După 2000 de ani, un vițel în întregime roșu i-a uimit pe proprietari, iar speculațiile au început imediat să apară. Nașterea acestui vițel este consemnată în Cartea Sfântă. Vaca roșie simbolizează începutul unei noi epoci a credinței.

Se spune că nașterea și sacrificarea unui vițel roșu va preceda construcția celui de-al treilea Templu la Ierusalim. Însă, simbolizează și „începutul sfârșitului” actualei epoci. Rabinul Chain Richman a declarat că a sosit timpul ca al Treilea Templu să fie construit, după nașterea acestui animal așteptat de credincioși timp de mai bine de 2.000 de ani. Primele două temple au fost dărâmate.
Cei care au văzut vițelul spun că este fără cusur, fiind în întregime roșu. Liderii Institutului Templic au înființat un program în Israel în urmă cu trei ani și au încercat să reproducă o vacă perfect roșie. Embrionii congelați de la vaci roșii au fost importați și plantați în vaci tradiționale israeliene, a anunţat Israel News.

Vestea că vițelul este parte a acestui program și că s-a lucrat genetic la reproducerea acestuia i-a nemulțumit pe mulți. Pe viitor, acesta va fi examinat pentru a vedea dacă el continuă să îndeplinească toate calitățile necesare pentru a fi animalul biblic așteptat de atâta timp. O comisie a rabinilor de la Institutul Templului a confirmat că juninca roșie a îndeplinit cerințele profetice. Profeția din Biblia evreiască spune că vaca trebuie să fie roșie „fără cusur”.

Rabinul crede că toți creștinii trebuie să se alăture lui Iisus Hristos, în timp ce necredincioșii să sufere.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply