15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

S-a îmbrăcat în rochie de mireasă și și-a cerut iubitul în căsătorie, oferindu-i o mașină de lux și o sumă mare de bani. Ce i-a cerut lui, în schimb:

0 Comments

Atunci când a decis să îl ia de soț pe bărbatul cu care era de trei ani împreună, o tânără a decis că trebuie să îl supună la un test greu de imaginat de către multe persoane. Iar când vei vedea despre ce este vorba, te vei gândi de două ori la ce ai fi făcut dacă erai în locul tânărului.

Xiao Jing are 23 de ani și locuiește în orașul chinezesc Xinmi, din provincia Henan. De trei ani, aceasta îl iubește pe Xiao Yu și nu își poate imagina viața fără el. Așa că, atunci când a venit vorba să treacă la nivelul următor al relației, aceasta a decis ca ea să facă pasul cel mare și să îl ceară în căsătorie pe iubitul ei.

A ales momentul și locul potrivit, iar alegerile pe care le-a făcut i-a uimit pe toți și imaginile au devenit imediat virale. Și nici nu ar fi putut să fie altfel, pentru că Xiao Jing are o imaginație ieșită din comun.

Pentru că știa că iubitului său îi este foarte frică de înălțimi, aceasta a decis să îi pună întrebarea cea mare pe un pod de sticlă, la 360 de metri înălțime, deasupra unui canion.

Iar Jing nu a înțeles niciodată de ce acestuia îi este atât de frică de înălțime și, din această cauză, s-a gândit că trebuie să vadă cât de mult o iubește Yu și dacă va putea să își înfrângă frica de dragul ei.

Tânăra a aranjat să se vadă cu iubitul ei pe muntele Fuxi, iar la întâknire să vină și câțiva prieteni apropiați. Când a ajuns la locul întâlnirii, a văzut-o pe iubita sa pe mijlocul podului de gheață. Jing purta o rochie albă de mireasă, iar lângă ea se afla o mașină nouă și o valiză cu 14500 de dolari, reprezentând zestrea ea.

„Deși sunt fericită că m-am îndrăgostit de tine în urmă cu trei ani și părinții mei mă împing să mă căsătoresc cu tine, eu nu pot face acest lucru. Te întrebi de ce? Pentru că ai o slăbiciune pe care nu o pot suporta deloc: frica de înălțimi. Totul este pregătit. Tot ce trebuie să faci este să treci peste acest pod și mă voi căsători cu tine”, i-a transmis tânăra iubitului său.

Yu, fără să stea pe gânduri, a început să se apropie de ea, însă toată lumea a înțeles că este mult ptrea mult și pentru el. Imediat ce a pus piciorul pe pod, acesta a căzut. A început să îi spună că este iresponsabilă și că pune relația lor într-o lumină nefavorabilă. Un prieten a decis să meargă cu el pe pod, însă nu au reușit să facă nici măcar un pas.

În ceea ce privește mireasa, ea a spus ziarului Henan Daily că, în urma acestei experiențe dezamăgitoare, se va despărți de prietenul ei pentru totdeauna.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply