15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

S-a aflat! Ce gen are al doilea copil al Andreei Bălan! Este o surpriză de proporții pentru toți fanii…

0 Comments

Andreea Bălan și soțul său sunt în culmea fericirii. Cei doi au aflat dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, după ce săptămâna trecută au dat vestea cea mare.

Andreea Bălan este însărcinată în 5 luni, iar genul celui de-al doilea copil este tot feminin, oferindu-i astfel fiicei sale, Ella, o surioară mai mică. Jurata de la „Te cunosc de undeva” este extrem de entuziasmată și abia așteaptă să devină din nou mămică.

Citește și: Vestea zilei! Andreea Bălan este însărcinată din nou. Avem toate detaliile: „O să apară în viața noastră…”

Fetița Andreei Bălan va purta rochiile surorii ei, Ella Maya.

Citește și: Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară! Când va deveni din nou mamă

Am făcut o ecografie acum o săptămână, dar nu s-a văzut ce este. Mi-a zis doctora că la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George își dorește băiețel, dar mie nu îmi pasă, accept ce o fi. Săptămâna viitoare o să vă spun în premieră ce este! Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și dacă ar fi fetiță, le-ar purta ea. Am păstrat de la început pentru că știam că vom mai face un bebe”, spunea Andreea Bălan, în urmă cu câteva zile.

Gabriela Cristea va avea încă o fetiță

Și Gabriela Cristea va mai aduce pe lume tot o fetiță, urmând să devină mamă pentru a doua oară la începutul lunii martie.

Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă.

Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply