15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Prințesa Diana, scrisoare SECRETĂ trimisă unei fane! S-a aflat după 21 de ani ce sfat i-a dat

0 Comments

La 21 de ani de când a plecat dintre noi, noi detalii emoționante ies la iveală despre Prințesa Diana, numită de către fanii săi „Prințesa Inimilor”.

Despre mama prinților William și Harry se știe faptul că a avut parte de o viață complicată, iar căsnicia cu Prințul Charles nu a fost tocmai o căsnicie ușoară.

Chiar înainte de nuntă, aceasta a aflat că este înșelată de către Prințul Charles cu Camilla Parker Bowles, așa că nunta și căsnicia au fost umbrite de această infidelitate.

Citește și: Cum va naște Meghan Markle. Va fi o premieră în istoria Casei Regale!

În anul 1995, Prințesa Diana și Prințul Charles au decis să se despartă. La 10 ani de la divorț, Prințul Charles s-a recăsătorit chiar cu Camilla Parker.

O femeie, pe nume Erika, a dezvăluit o scrisoare pe care a primit-o de la Prințesa Inimilor. Aceasta i-a scris prințesei Diana și i-a spus că are probleme în căsnicie. I-a cerut sfaturi despre cum ar trebui să gestioneze situația și, neașteptat, Diana chiar i-a răspuns.

Ce i-a transmis Diana fanei sale

De curând, fotografii ale scrisorii respective au fost publicate în Daily Mail. În această scrisoare, Prințesa Diana i-a oferit un răspuns călduros fanei ei nefericite în relație, răspuns care reflecta experiența ei personală:

„Dragă Erika, am primit scrisoarea ta și, evident, am citit-o cu interes și cu dorința de a-ți oferi sprijinul meu. Simți multă durere, de aici provine blocajul despre care îmi vorbești. E o reacție normală pentru cineva care a trăit experiențele pe care le-ai trăit tu.

Citind printre rânduri, intuiesc că ești o femeie foarte specială, o luptătoare, dar care nu are prea multă încredere în ea din cauza tuturor loviturilor pe care le-a primit, fizic și mental. Știu că ai avut nevoie de mult curaj pentru a-mi scrie, așa cum ai făcut-o, cu sinceritate, dar ai încredere că lumina va apărea la capătul tunelului. Mă gândesc la tine. Rezistă, Erika! Cu multă dragoste, Diana”.

FOTO: Hepta.ro

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply