15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Prima fotografie cu fetița Elenei Udrea. Cu cine seamănă micuța?

0 Comments

Logodnicul Elenei Udrea a postat prima fotografie cu fetița lui și a iubitei sale. Adrian Alexandrov apare într-o imagine în care o ține în brațe pe bebelușă, imagine care a stârnit emoție în mediul virtual.

„Există locuri în INIMĂ despre care nici măcar nu ştii că există pân- când nu iubeşti un copil Dor de Mami…”, a scris Alexandrov în a doua postare pe Facebook, după ce Elena Udrea a fost reţinută de Interpol.

El mai afirmă că nu înţelege cum unele persoane din România “găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”.

Avocatul Elenei Udrea a vorbit pentru Revista Teo despre situația fostului ministru

Avocatul Elenei Udrea ne-a declarat ce se va întâmpla cu micuța Elenei Udrea în perioada următoare: „Fetița e în grija bunicii, a mamei Elenei Udrea și a tatălui ei, domnul Alexandrov. Mama Elenei Udrea a fost alături de ea în tot acest timp. Vă dați seama, e omenește, ca în familie, e foarte greu pentru dânsa. Da, este în Costa Rica alături de fiica și nepoțica ei”.

Cu referire la soarta Elenei Udrea, l-am mai întrebat pe avocatul Veronel Rădulescu ce urmează să se întâmple cu fetița din punct de vedere legal: „Interpolul nu are inimă, aplică legea și punct. Deocamdată vorbim despre polițiștii care se limitează doar la aplicarea reținerii. Urmează ca doamna Udrea să ajungă în fața unui judecător”.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply