15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Previziuni karmice 8 – 14 octombrie 2018. Zile complicate pentru trei zodii

Previziuni karmice 8 - 14 octombrie 2018. Zile complicate pentru trei zodii
0 Comments

Previziuni karmice 8 – 14 octombrie 2018. Urmează o săptămână plină de neprevăzut pentru câteva zodii, care ar fi bine să se gândească de două ori înainte de a lua niște decizii.

Iată previziunile karmice pentru săptămâna care urmează și vezi cine va avea o săptămână reușită.

ZODIILE DE APĂ

Racii au parte de o săptămână de care este și păcat să profite. Nu se vor mai întâlni prea curând cu oportunitățile care îi îndeamnă să facă niște schimbări în viața lor. Zile norocoase: luni și vineri.

Peștii și Scorpionii ar fi bine să treacă peste gândurile negative care apar în viața lor în aceste zile. Discuțiile cu partenerul de viață și cu celelalte persoane importante din viața lor ar trebui să fie făcute cu tact. Să abă grijă, căci pot strica totul într-o clipă. Zile norocoase: miercuri și sâmbătă.

ZODIILE DE AER

Gemenii își fac curaj să spună în aceste zile tot ce îi deranjează la cei din jur. Ar trebui să facă acest lucru cu diplomație, pentru a nu-i deranja pe cei din jur. Curajul de care dispun în această săptămână șe va lua o piatră de pe inimă. Zile norocoase: joi și duminică.

Balanțele și Vărsătorii sunt dispuși să facă niște schimbări importante în viața lor și au nevoie doar de un mic impuls care să le dea curajul să o ia pe un alt drum. Sunt dispuși să învețe lucruri noi de la oameni pe care înainte nu îi băgau prea mult în seamă. Zile norocoase: marți și miercuri.

ZODIILE DE FOC

Leii își petrec săptămâna gravitând în jurul persoanei iubite și vor să îi demonstreze toate setimentele care le umplu inima. Zile norocoase: joi și vineri.

Berbecii și Săgetătorii se gândesc mai mult la carieră și mai puțin la viața personală. Să aibă grijă din această cauză să nu piardă lucrurile cu adevărat importante din viața lor. Zile norocoase: marți și duminică.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii tind să se plângă de niște lucruri care există doar în mintea lor. Ocupându-se de rezolvarea acestor probleme închipuite, s-ar putea să descopere că altele sunt problemele, cu adevarat. Zile norocoase: vineri și duminică.

Fecioarele și Capricornii sunt extrem de preocupate de viața lor sentimentală și vor descoperi oameni și lucruri noi care le fac multă bucurie. Zile norocoase: luni și duminică.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply