15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Previziuni karmice 1 – 7 octombrie. 3 zodii încep luna cu dreptul

0 Comments

Previziuni karmice 1 – 7 octombrie 2018. Se anunță o săptămână extrem de interesantă pentru trei zodii, care vor începe săptămâna cu dreptul și vor cuceri tot ce își doresc. Citește previziunile pentru zodia ta.

Previziuni karmice 1 – 7 octombrie 2018 pentru fiecare zodie

ZODIILE DE APĂ

Peștii trebuie să tragă din greu la locul de muncă, dar și în familie, pentru că zilele acestea li se pot aduce niște reproșuri. Dacă se implică mai mult, vor avea o săptămână de vis. Zilele norocoase: miercuri și vineri.

Racii și Scorpionii se pot confrunta cu niște probleme de ordin financiar, așa că trebuie să fie mai cumpătați atunci când vine vorba de cumpărături de care chiar nu au nevoie neapărat. E o săptămână imprevizibilă care le aduce răspunsuri la niște întrebări pe care și le-au spus în ultima vreme. Zile norocoase: luni și joi.

ZODIILE DE FOC:

Leii sunt răsfățați din punct de vedere sentimental și trebuie să aibă grijă cui le dau aceste vești bune. Nu îți striga bucuria în fața oamenilor care nu îți sunt foarte apropiați. Păstrează misterul în legătură cu viața ta. Zile norocoase: luni și sâmbătă.

Berbecii și Săgetătorii au parte de o săptămână de care trebuie să profite din plin. Surprizele care vin la începutul lunii sunt greu de refuzat și trebuie să se bucure de toată atenția care li se oferă și de toate lucrurile în care sunt implicați. Zile norocoase: marți și vineri.

ZODIILE DE AER:

Gemenii trebuie să învețe în această săptămână să comunice mai eficient cu cei din jurul lor și să își exprime orice nemulțumire, deoarece au numai de pierdut dacă nu se implică mai mult în acest aspect. Zile norocoase: joi și sâmbătă.

Balanțele și Vărsătorii au parte de o săptămână în care cuvântul de bază este: neprevăzut. Cunosc oameni noi, se implică în proiecte noi și au ocazia să scape de starea de pesimism care i-a cuprins în ultima perioadă. Se pot detașa de oamenii care nu îi mai inspiră. Zile norocoase: sâmbătă și duminică.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii se află într-o perioadă care îi pune la mari încercări. Învață lucruri noi și au teste care îi testează, fie că este vorba despre viața profesională sau de cea personală. Cu multă răbdare, totul se va termina cu bine, până la finalul săptămânii. Zile norocoase: miercuri și duminică.

Fecioarele și Capricornii au parte de provocări, mai ales în relația cu preitenii și pot face multe schimbări în viața lor. Chiar dacă apar impedimente, vor învăța cum să le depășească mai ușor. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply