15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

O zodie își îndeplinește dorința vieții – Sfatul zilei de 20 septembrie 2018

0 Comments

Citește sfatul zilei de 20 septembrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 20 septembrie 2018

BERBEC: Un prieten apropiat vine la tine cu o soluție care pare a fi cea mai bună să ieși din impas. Ascultă-l. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Porți niște discuții foarte bune la locul de muncă și te simți încântat să vezi că poți negocia cu calm. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Ascultă vocea interioară și urmeaz-o. E timpul să lași inima să-și facă de cap. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Trebuie să faci ordine în viața ta altfel o să pierzi din vedere multe trenuri importante. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Nu te înconjura de pesimiști azi, chiar nu ai nevoie de stări negative. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Un inamic intervine brusc și îți dă peste cap calculele. Poate că e timpul să tai răul de la rădăcină. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Poate că azi vei descoperi care e adevărata ta misiune pe pământ. Ai parte de tot soiul de revelații azi. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Zâmbește și bucură-te de această zi fantastică. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Unele decizii trebuie să le iei de unul singur oricât de dificil ar fi. Ai nevoie de un restart. Gândește bine înainte să iei hotărârea. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Ai nevoie de un prieten adevărat, nu doar de lăudători vremelnici cu interese ascunse. E timpul să faci curățenie în lista ta de prieteni. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Dacă nu ești în stare să duci la bun sfârșit anumite sarcini, ar fi bine să nu te forțezi. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Toate se întâmplă cu un scop. O să descoperi mai devreme sau mai târziu multe lucruri. Ai răbdare. Numărul norocos al zilei: 27.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply