15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

O tânără cu acnee te învață cum să te machiezi încât nimeni să nu sesizeze problemele tenului tău – VIDEO INSPIRAȚIONAL

0 Comments

Acneea poate provoca serioase episoade depresive, mai ales în cazul femeilor unde această afecțiune a pielii este cronică.

Nu de puține ori, nici cele mai eficiente și recomandate tratamente nu le scapă pe doamne și domnișoare de punctulețele și bubițele de pe față. În astfel de cazuri, femeile pot recurge la mascarea imperfecțiunilor feței cu un make-up desăvârșit.

Audrey Victoria este o tânără care le învață pe reprezentantele sexului frumos cum să se machieze pentru a ascunde acneea.

În videoclipul de mai jos vei vedea care este secretul unui machiaj pentru ten acneic, machiaj pe care îl poți urma fără să mergi la saloanele de înfrumusețare.

Ca în cazul oricărui tip de machiaj, și aici baza este importanta. Pielea trebuie hidratată înainte. Înainte de aplicarea fondului de ten și a pudrei este bine să folosești o cremă hidratantă care să hrănească tenul, mai ales că acesta trebuie să respire sub fondul de ten și pudra aplicate ulterior.

Iată sfaturile Victoriei într-un clip care le va ajuta pe multe fete și femei:

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

CITEȘTE ȘI: În fiecare zi, acest bunic simpatic își machiază soția. Motivul pentru care face acest lucru i-a făcut pe toți să plângă

Avea 153 de kilograme, când medicii i-au spus că în curând nu va mai putea merge! A slăbit 73 de kilograme și este de NERECUNOSCUT acum

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply