15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

O femeie s-a uitat în telefonul soțului său! Ce s-a întâmplat cu ea la scurt timp, oamenilor nu le-a venit să creadă

0 Comments

Se spune că încrederea este una dintre cele mai mari calități care trebuie să existe într-un cuplu, alături de respect și de fidelitate. Cu toate acestea, multe persoane sunt neîncrezătoare în partenerul de viață și ajuns să facă unele gesturi neașteptate.

Chiar dacă au încredere deplină în partener, probabil că ai auzit de cupluri care își cunosc toate parolele de pe rețelele de socializare, conturi bancare sau chiar au conturi comune de socializare.

Un caz ciudat vine tocmai din Emiratele Arabe Unite. O tânără care s-a uitat în telefonul soțului său fără permisiunea lui a primit o pedeapsă care multora i se are ciudată. Bărbatul a dat-o în judecată pe soția sa pentru gestul acesteia, iar instanța a decis că femeia trebuie să stea în spatele gratiilor timp de trei luni.

Bărbatul a cărui identitate nu a fost făcută publică susține că soția sa a accesat datele de pe telefonul său, cât timp el dormea. A copiat toate datele din telefon, inclusiv numerele de contact, fotografiile, dar și conversațiile pe care el le-a avut cu alte persoane și le-a mutat pe telefonul său, ca să se uite pe ele mai târziu, când el nu este acasă.

Mai mult decât atât, bărbatul s-a plâns judecătorului că soția sa a împărtășit niște informații provate cu rudele ei.

Chiar dacă femeia a încercart să se apere și a dezvăluit judecătorului că soțul ei a fost cel care i-a dat parola pentru a se uita în telefonul lui, Curtea din Ras Al Khaimah a găsit-o vinovată. Aceasta a dezvăluit și că a făcut acest lucru tocmai pentru că în trecut l-a prins în timp ce vorbea cu alte femei.

Iar pedepsele în Emiratele Arabe Unite nu sunt deloc ușoare. Aceasta a fost anunțată de prima instanță că trebuie să stea închisă timp de trei luni.

Chiar dacă au fost persoane care i-au luat apărarea, sunt și oameni care cred că a primit ceea ce merita.
„Dacă nu ar fi fost suspicioasă, nu s-ar fi uitat în telefonul său. Nu este o rușine pentru el că i-a făcut așa ceva propriei soții?”, a scris o persoană revoltată pe Twitter.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply