15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Motivul ascuns pentru care bărbații își pictează o unghie. Femeile au plâns când au aflat

0 Comments

Te-ai întrebat care este explicația pentru care tot mai mulți bărbați postează fotografii cu mâinile lor pentru a arăta că au o unghie vopsită?

De ce își pictează bărbații o unghie?

În ultima vreme, apar tot mai des imagini cu bărbați care își pictează o unghie. În spatele acestei tendințe se ascunde o întreagă poveste.

Totul a pornit de la Elliot Costello după ce s-a întâlnit cu o fetiță săracă pe nume Thea. Într-un din călătoriile sale din Cambodgia, Elliot și Thea s-au apropiat foarte mult. Au devenit cei mai bun prieteni.

Bărbatul a aflat într-o zi că micuța a fost abuzată sexual și de atunci a preferat să păstreze doar o unghie dată cu ojă, ca un semnal de alarmă.

După această experiență, Elliot a inițiat proiectul „The Polished Man”. Bărbații sunt rugați să își picteze o unghie timp de o săptămână. Unghia reprezintă unul din cei cinci copii care cad victimă abuzurilor sexuale.

Elliot a făcut această campanie tocmai pentru că bărbații trebuie să dea dovadă de schimbare. În 96% din cazurile de abuz sexual, agresorii sunt bărbați.

Campania pare să dea roade, de vreme ce tot mai mulți bărbați s-au alăturat acestui demers, vopsindu-și o unghie.

CITESTE SI: Ce tipuri de femei preferă cu adevărat bărbații. Tu ai aceste caracteristici?

Bărbații sunt atrași de femeile care fac acest lucru. Te așteptai la asta?

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply