15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme! Ce dietă a ținut: „Dimineața, la prima oră…”

0 Comments

Monica Anghel s-a confruntat mulți ani cu kilogramele în exces. De câțiva ani, aceasta este din ce în ce mai slabă și a dezvăluit lumii întregi secretul său.

Artista a slăbit foarte multe kilograme și la vârsta de 47 de ani se poate lăuda cu greutatea unei adolescente, având acum măsura S la haine.

În doar opt luni a slăbit 30 de kilograme și susține că vrea să mai slăbească câteva kilograme. Ea a povestit că nu a ținut un regim după ureche sau vreo cură de care a auzit de la prietene, ci a apelat la un nutriționist, care i-a făcut un regim personalizat. „Mănânc de toate, mai puțin carbohidrați. Deși mărul conține carbohidrați, dar îl mănânc dimineața”, a spus Monica.

Citește și: Dieta-minune cu care Răzvan Popescu a slăbit 30 de kilograme!

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână.

Citește și: Dieta Reginei Elisabeta. Ce mănâncă suverana zi de zi. Seara e un adevărat deliciu în Casa Regală
Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport. Nutriţionistul meu este Andreea Şuvoială, ea se ocupă de mine şi îmi spune ce trebuie să mănânc, ce trebuie să scot din alimentaţie, fie să adaug, sigur, pe baza analizelor, după cum spuneam.

Sunt matinală, dintotdeauna am fost aşa. Merg în fiecare dimineaţă la ora 7 la kinetoterapie la medicul Adrian Însurăţelu şi la fizioterapie, la doamna doctor Ionela Preda. Şedinţele de psihologie le fac la medicul Violeta Kaparaliotis”, a afirmat Monica Anghel pentru Click.

Vedeta a dezvăluit că mănâncă sănătos și respectă cu scrictețe regimul, fără a se înfometa.

„Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a explicat Monica Anghel.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply