15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Mirii au întrerupt nunta, chiar când invitații se distrau mai tare. Ce au făcut în secunda următoare, toți au fost luați prin surprindere

0 Comments

Fiecare nuntă este specială în felul său, iar mirii își doresc să fie de neuitat pentru ei, dar și pentru invitații lor.

Iar primul dans, cu siguranță că este unul dintre cele mai importante momente ale întregului eveniment. Din ce în ce mai multe cupluri aleg să ia cursuri de dans pentru acest moment important. De primul dans al celor doi depinde întrega reușită a petrecerii, iar Stephanie și Jeremiah s-au gândit foarte mult la acest lucru.

Cei doi se iubesc de mai mulți ani și au decis să se căsătorească. Când i-au anunțat pe cei dragi că urmează să facă nuntă, toată lumea a fost în culmea fericirii. Iar o nuntă este cel mai potrivit moment ca să fii alăruri de cuplul care începe acest nou drum în viață.

Stephanie și Jeremiah au ales pentru primul lor dans o piesă neconvențională pentru un prim dans de nuntă. Dacă multe cupluri dansează pe o piesă lentă ori vals, cei doi au animat atmosfera cu celebra piesă „The Time of My Life” interpretată de Bill Medley & Jennifer Warnes şi care face parte din coloana sonoră a filmului „Dirty Dancing”.

Este una dintre cele mai populare piese din lume, iar tinerii căsătoriți au reușit ca în trei minute să îi lase pe toți invitații fără cuvinte. Cu niște mișcări perfecte, cei doi au învățat dansul din filmul „Dirty Dancing”, în care Patrick Swayze și Jeenifer Grey au interpretat magistral rolurile principale.

Îmbrăcată într-o rochiță albă până la genunchi, Jennifer s-a lăsat condusă de soțul său și, împreună, cei doi au făcut spectacol în fața invitaților uimiți.

Cu siguranță că nu vezi prea des la o nuntă un astfel de moment, iar orele de practică au meritat pe deplin. Se pare că cei doi miri au dansul în sânge și se descurcă extrem de bine în centrul atenției.

Bineînțeles că momentul s-a terminat cu aplauzele furtunoase ale invitaților. După un asemenea moment, orice nuntă poate câștiga titlul de cea mai bună nuntă a anului.

Iată momentul care a devenit viral pe rețelele de socializare:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply