15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Mirele își aștepta mireasa la altar. Când a apărut, lumea a amuțit. Ce a făcut tânăra, în schimb

0 Comments

Fiecare nuntă are momentele sale speciale. Fie că este vorba despre un anumit gest pe care îl fac mirii pentru invitații lor sau cei care vin la petrecere decid să le facă o surpriză, cu siguranță că nu este nuntă fără să aibă un moment despre care să își aducă aminte toată lumea cu multă plăcere.

Iar o mireasă a decis să își facă intrarea într-un mod de-a dreptul neconvențional. În Statele Unite ale Americii, se obișnuiește ca mirele să o aștepte pe mireasă la altar. Aceasta, împreună cu tatăl, cu un unchi sau chiar cu mama se prezintă în fața invitaților pentru a începe ceremonia.

Allison Dyer și Jason Thurman sunt împreună de câțiva ani și și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Așa că cei doi s-au logodit și i-au invitat pe toți cei dragi să fie alături de ei în cel mai frumos moment al vieții lor.

Iar Allison a decis că aceea este ziua în care toată lumea trebuie să știe că nu își poate imagina viața fără iubitul său.

În ziua cea mare, Allison a îmbrăcat cea mai frumoasă rochie de mireasă și, la brațul tatălui său, a pășit încrezătoare pe scenă.

Lumea a rămas fără cuvinte atunci când din difuzoare a început să se audă o piesă cunoscută. Era vorba despre celebra piesă a lui Elvis Presley, „I Can’t Help Falling In Love With You” . Este una dintre cele mai îndrăgite piese din lume și o declarație de dragoste pe care oricine și-ar dori să o primească.

Toți și-au dat seama în scurt timp de unde se auzea acea voce frumoasă. Allison a ales să cânte această piesă specială pentru ziua nunții sale.

Fără să știe de surpriza care i s-a pregătit, Jason a rămas fără cuvinte.

Citește și: Acest elefant s-a apropiat de pian. Ce a făcut în secundele următoare i-a făcut pe toți să plângă

Allison şi-a dorit ca ziua nunţii să fie una memorabilă şi folosindu-şi talentul vocal de excepţie a făcut ca această ceremonie să fie unică. „A fost o surpriză totală pentru soţul meu. Cântatul a fost întotdeauna un mare talent, deoarece prin cântec îmi pot exprima emoţiile puternice pe care le trăiesc.

Ştiam că drumul meu până la altar trebuie să fie un moment deosebit atât pentru mine şi soţul meu, cât şi pentru toţi invitaţii. Dar principalul motiv pentru care am ales să cânt este că am vrut să le arăt tuturor, în special soţului meu, dragostea mea pentru el”, a mărturisit Allison.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply