15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Mama și-a părăsit soțul și fetița care avea numai o lună. Ce a aflat bărbatul despre soția sa, toată lumea a plâns

0 Comments

Atunci când a devenit tată, Richard Johnson nu s-ar fi gândit niciodată că viața sa va lua o turnură de-a dreptul neașteptată.

Viața i se schimbase definitiv când a apărut pe lume Persephone, însă, la scurt timp, acesta a avut parte de o adevărată surpriză din partea partenerei sale de viață. Soția lui i-a luat fiica și a fugit cu micuța care nu avea nici măcar o lună tocmai în California. I-a spus apoi că, dacă nu va veni să o vadă, fetița va fi dată spre adopție.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul a mers să își recupereze fetița și s-a trezit că este tată cu normă întreagă. Mama a renunțat complet la fiica sa, iar Richard a înțeles că este vorba despre depresie postnatală și a decis să își crească micuța singur.

Pentru că acest lucru poate fi de-a dreptul copleșitor, mai ales pentru bărbații care au grijă singuri de un copil, acesta a căutat ajutor și a ajuns să afle multe lucruri folositoare pe o pagină de Facebook, denumită Life of Dad, în care tăticii singuri vorbesc despre această nouă viață.

Richard a decis să își spună povestea uimitoare:

„Viaţa de tată,

Numele meu este Richard Johnson şi sunt tatăl unei fetiţe frumoase pe nume Persephone. Mama ei a plecat la aproximativ o lună după ce s-a născut. Încă nu ştim exact de ce, dar presupunem că depresia postnatală a jucat un rol important. În primele câteva săptămâni de când eram doar eu cu ea, am dat peste această pagină accidental. Eram atât de nervos şi speriat de ideea de a fi tată în general, dar mai ales de faptul că trebuia să îndeplinesc două roluri. Nu eram sigur că mă voi descurca.”

„Am citit toate cărţile ‘părintelui începător’ pe care le-am putut găsi şi am vizionat mai mult de 1.000 de ore de videoclipuri pe YouTube, de la la împletitul părului şi vopsirea unghiilor, la teorii cu privire la modul de abordare a celor mai comune problemele cu care se confruntă un părinte. Apoi am început să urmăresc mai atent pagina de Facebook şi am văzut că acolo erau şi alţi părinţi care se aflau în situaţii similare cu mine.

Pagina a început să devină un important factor de încredere şi m-a ajutat cu adevărat să traversez această perioadă dificilă”.

Suntem amândoi foarte fericiţi şi continuăm să creştem împreună în fiecare zi. Ea are acum 10 luni, iar eu sunt rugat de prietenii mei să le ofer consiliere parentală în mod constant. Am parcurs un drum lung, fiica mea şi cu mine, şi cu siguranţă datorăm o parte din asta acestei pagini şi celor care şi-au deschis sufletele aici. Deci, amândoi vrem să vă mulţumim.

Cu sinceritate,
Persephone & Richard Johnson.

În luna aprilie a anului trecut, bărbatul a dezvăluit că viața sa a luat o altă turnură, de când a cunoscut pe cineva.

„Această minunată doamnă este prietena mea şi superba Mama Jennifer a lui Persephone.

Ne-am cunoscut la mall în timp ce încercam în mod patetic să-i atrag atenţia întrebând-o dacă mă poate ajuta să-i aleg câteva haine micuţei Persephone. I-am explicat că nu ştiam exact ce i se potriveşte şi aveam nevoie de nişte indicii, ţinând cont că dulapul meu se compunea doar din haine negre sau culori închise. Am vorbit câteva luni înainte de a-i permite să o întâlnească pe Persephone. În timpul întâlnirii, Persephone a făcut alegerea ca această tânără să devină mama ei.

Persephone nu era o mare fană a femeilor şi, în mod normal, păstra distanţa faţă de ele. Universul ei era compus din tatăl său bărbos şi prietenii săi. Prima dată când a cunoscut-o, Persephone a plâns să fie ţinută în braţe de Jennifer. Jennifer ne-a ajutat să devenim familia pe care ne-am dorit-o atât de mult. Persephone nu cunoaşte altă femeie decât pe ea ca mamă.

Când plânge după mămica ei, Jennifer este cea la care face referire. Ea a preluat o parte din personalitatea lui Jennifer. Este cu adevărat uimitor să le vezi pe cele două stabilind o legătură atât de puternică.

Familia lui Jennifer a luat şi locul bunicilor, verişorilor, străbunicilor, etc. Ei i-au arătat o dragoste şi acceptare atât de mare, încât nu am cuvinte să explic”, a dezvăluit bărbatul care a reușit, într-un final, să aibă relația pe care și-a dorit-o atât de mult.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply