15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Mai ceva ca în filme! O tânără s-a căsătorit din greșeală cu un necunoscut! Când a aflat cine este mirele, a leșinat…

0 Comments

Fiecare femeie visează la nunta visurilor sale încă de când este doar o fetiță. Însă ce a pățit o tânără în vârstă de 21 de ani la propria nuntă este un lucru pe care cu siguranță că nu l-ar fi visat niciodată.

Femeia, care vrea să fie anonimă, le-a spus oamenilor legii că totul a început în luna mai, atunci când a văzut un anunț pe o rețea de socializare, în care se căuta un male-uk artist. Oferea un salariu de 1800 de dolari pe lună, precum și training gratuit și nu cerea experiență.

Chiar dacă multă lume ar crede că este „prea frumos ca să fie adevărat”, tânăra din Hong Kond a decis să profite de oportunitatea aceasta. S-a dovedit a fi o mare greșeală, pe care și-ar dori să nu o mai repete niciodată.

După ce a aplicat la job, femeia a fost convinsă să se specializeze în organizarea de nunți în loc să fie make-up artist. I s-a spus că ar putea câștiga chiar mai mulți bani, în funcție de comisioane. S-a întâmplat ca tânăra să fie interesată de organizarea de nunți, așa că aceasta a acceptat. Nu a fost nevoie să se ducă muncă de convingere cu ea, iar femeia a început să participe la un curs gratuit în Hong Kong un de a învățat cum să fie un organizator de nunți eficient. Când a venit vorba să dea examenul ca să primească diploma, acesteia i s-a spus că trebuie să călătorească în Fuzhou, în regiunea Fujian din China, acolo unde va susține examenul și va trebuie să se prefacă și să organizeze o nuntă în care să se căsătorească cu un tânăr de o vârstă apropiată cu a ei.

Nu i s-a părut nimic ciudat, până când a ajuns în Fujian, l-a cunoscut pe tânărul cu care trebuia să se „căsătorească” și au fost duși împreună la un ofițer guvernamental, unde au semnat un document de căsătorie care părea real.

Îngrijorarea ei a fost curând contrazisă de angajatoriii ei, care au asigurat-o că este vorba despre o nuntă falsă. I-au spus că îl cunosc pe primar și că acesta va anula certificatul de căsătorie de îndată ce testul se va încheia.

S-a întors la Hong Kong convinsă că problema a fost rezolvată și le-a spus prietenilor întâmplarea bizară. Atunci, aceasta a înțeles că a fost păcălită să se căsătorească cu un străin, Angajatorii au dispărut de îndată ce s-a semnat certificatul oficial de căsătorie.

Aceasta rămâne pentru moment căsătorită cu străinul. Femeia a aflat că există o mulțime de astfel de înșelătorii, în care rezidenții din zona continentală care se adresează pentru rezidență în Hong Kong trebuie să demonstreze că se căsătoresc cu cineva din Hong Kong. Doar 150 de permise sunt emise zilnic, așa că mulți profită de naivitatea oamenilor și ajung să organizeze nunți false.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply