15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

La ce vârstă îți întâlnești sufletul pereche, în funcție de zodie

0 Comments

Află la ce vârstă îți întâlnești marea dragoste în funcție de zodie. Fiecare nativ are înscris în destin anumite perioade în care își pot găsi jumătatea, de cele mai multe ori fără să o caute.

La ce vârstă îți întâlnești sufletul pereche, în funcție de zodie

Nativul Berbec iubește la foc automat toată viața. Dragostea adevărată o găsește abia pe la 35 de ani, atunci când se mai maturizează nițel.

Nativul Taur se implică într-o relație mai greu. Este destul de sceptic, destul de precaut atunci când începe ceva nou din punct de vedere sentimental. Marea iubire vine pe la 28 de ani.

Nativul Gemeni este cel mai instabil din punct de vedere amoros. Are senzația că fiecare relație este ultima, cea definitivă. Are parte de multe dezamăgiri în viață. Adevărata dragoste bate la poarta inimii sale la 44 de ani.

Nativul Rac iubește la maturitate precum în adolescență și viceversa. Dragostea adevărată poate veni la 18 ani, dar și la 40.

Nativul Leu fuge de căsnicie ceva de speriat. Nu îi place sub nicio formă să facă anumite compromisuri, să se angajeze în situații care nu îi priesc. Își întâlnește sufletul pereche la 52 de ani.

Nativul Fecioară se stabilizează din punct de vedere afectiv abia pe la 30 de ani. Până atunci experimentează.

Nativul Balanță e lovit de săgeata lui Cupidon la vârsta de 33 de ani.

Nativul Scorpion are noroc în dragoste mai mereu, însă adevărata iubire apare la 38 de ani.

Nativul Săgetător are parte de două mari iubiri în viață. Prima vine în jurul vârstei de 25 de ani, iar cea de-a doua în jurul vârstei de 43 de ani.

Nativul Capricorn este ceva mai reticent când vine vorba de angajamente într-o relație. Iubește nebunește abia pe la 40 de ani.

Nativul Vărsător își găsește dragostea timpuriu. La 19 ani poate spune că și-a găsit sufletul pereche.

Nativul zodiei Pești are parte numai de surprize plăcute din punct de vedere amoros toată viața. Adevărata iubire vine la 24 de ani.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply