15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

La 3 ani de la Colectiv, patronul clubului face câteva dezvăluiri care nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Cum e posibil?

0 Comments

Reporterii de la PRO TV au stat de vorbă cu patronul clubului Colectiv, care acum 3 ani a ars și a făcut 64 de victime.

Costin Mincu a vorbit după 3 ani despre evenimentul care a întristat întreaga Românie. Acesta a dezvăluit ce a făcut imediat după ce a auzit ce s-a întâmplat în propriul lui club.

„Mă aflam în București, am aflat de la… de la Alin, de la colegul meu, și de la unul din angajații care m-a sunat după câteva minute, în care am încercat să înțeleg ce se întâmplă.

Am plecat spre club, când am ajuns acolo nu mai puteam să intru, pentru că toată zona era securizată de poliție și salvări. În momentul în care am văzut că nu pot să intru în curtea fabricii, am plecat către Poliția Capitalei”, a spus Mincu pentru PRO TV.

„Nu, înțelegeam că s-a întâmplat foarte rău. Mi-au trebuit câteva zile ca să înțeleg ce s-a întâmplat, pentru că nu puteam… nu puteam explica. Am crezut în primele momente că a fost vorba de o explozie, de o scurgere de gaze, pentru că nu-mi puteam imagina, de fapt…

Aveam și foarte puține detalii despre ce se întâmplă. Eu mă ocupam de partea de booking. Practic, formația a făcut prin mine rezervarea de dată, dar mai mult despre show nu știam”, a adăugat acesta.

„Alin, singurul dintre colegii mei care s-a aflat acolo în după-amiaza evenimentului, în timpul montajului – știu asta din declarația lui de instanță – a fost anunțat de unul din angajați că se montează obiecte pirotehnice pe scenă. El se afla în birou, înțeleg că a coborât și le-a interzis clar folosirea de obiecte pirotehnice în cadrul spectacolului.

Iarăși am înțeles că el a fost asigurat de pirotehnist că acele artificii sunt cu flacără rece – nu știu nici acum ce înseamnă flacără rece, presupun că nici el nu știa ce înseamnă flacără rece – dar din declarațiile lui știu că a fost asigurat că spectacolul e pus în scenă de către specialiști, că la scenă se afla un pirotehnist de meserie, cu certificare și cu școală”, a completat acesta pentru PRO TV.

CITESTE SI: Cresc salariile! Unde se fac angajări cu salariu de 1.000 de euro fără studii superioare

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply