15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Irina Columbeanu a vorbit în premieră despre operația la ochi – VIDEO

0 Comments

Irina Columbeanu a vorbit pentru prima oară despre operația la ochi pe care a suferit-o în urmă cu ceva vreme.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a declarat în noul ei vlog: „Când m-am operat la ochi eram conștientă de ce se întâmplă și puteam să vă răspund la întrebări, numai că n-am simțit nimic și vedeam foarte multe culori. Era foarte ciudat. Cam așa arată ochiul acum. Arată mult mai bine”.

„Bună dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017 atât eu, cât și tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecțiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar.

Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile.

Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetița noastră de salazion scrieți-ne fie la comentarii fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, a scris atunci mama fetei pe Facebook.

„Va recomand sa o operati in China ! Sunt mult mai avansati in tehnologie si tactica / tehnica ca oricare alta tara !”, “La fel am avut si eu… La Constanta, la doctorul Moldoveanu m-am operat. Eram si insarcinata… nu am avut niciun fel de problema.

In plus, s-a vindecat foarte repede!!”, “ Însănatosire grabnică prințesei! Vlăduț, băiatul meu, este îndrăgostit de tine, este de-o seamă cu tine. Te pup, Dumnezeu sa te binecuvanteze” sunt trei dintre comentariile lăsate de fanii Monicăi Gabor.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

CITESTE SI: O tânără plinuță proba o rochie de mireasă, când o tânără i-a spus: „Credeam că balenele nu se căsătoresc”. Ce lecție de viață i-a dat proprietara magazinului de rochii

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply