15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Informații de ultimă oră despre fetița Elenei Udrea. Afaceristul Tăbăcaru spune adevărul despre situația fostului ministru

0 Comments

Cornel Tăbăcaru a vorbit la Antena 3 despre situația prin care trec Elena Udrea și Alina Bica. Acesta a dezvăluit o serie de lucruri pe care publicul nu le cunoștea.

Omul de afaceri din Costa Rica spune că fostul ministru al Dezvoltării și Turismului ar putea cere biroului ONU să decidă țara în care va pleca, asta dacă justiția va decide deportarea ei.

„Elena Udrea a fost reținută de poliția locală. Ceea ce am spus de atâtea ori s-a lămurit. Nu au niciun azil, există un birou la departamentul de emigrații pentru refugiați.

Plus Elena Udrea și Alina Bica aveau statutul de solicitare că ele au folosit mereu limbajul de statut provizoriu, aia e altceva.

Există un acord internațional.. și în țările în care nu există un acord de extrădare se poate face extrădare. Nu pentru faptele astea, doar pentru fapte de crimă. Dacă Interpol forțează nota e posibil să forțeze o deportare”, a afirmat acesta.

Avocatul Elenei Udrea ne-a declarat ce se va întâmpla cu micuța Elenei Udrea în perioada următoare: „Fetița e în grija bunicii, a mamei Elenei Udrea și a tatălui ei, domnul Alexandrov. Mama Elenei Udrea a fost alături de ea în tot acest timp. Vă dați seama, e omenește, ca în familie, e foarte greu pentru dânsa. Da, este în Costa Rica alături de fiica și nepoțica ei”.

Cu referire la soarta Elenei Udrea, l-am mai întrebat pe avocatul Veronel Rădulescu ce urmează să se întâmple cu fetița din punct de vedere legal: „Interpolul nu are inimă, aplică legea și punct. Deocamdată vorbim despre polițiștii care se limitează doar la aplicarea reținerii. Urmează ca doamna Udrea să ajungă în fața unui judecător”.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply