15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

În fiecare zi, un bărbat de 99 de ani merge 10 kilometri pe jos. Ce le răspunde celor care îl întreabă unde merge. Vei rămâne fără cuvinte…

0 Comments

În jurul nostru vedem zi de zi oameni îndrăgostiți, mai mult sau mai puțin. Atunci când observăm cupluri mai în vârstă care încă reușesc să își facă surprize unul celuilalt, se țin mereu de mână și își exprimă dragostea este imposibil să nu ne întrebăm cum de reușesc să facă acea relație să funcționeze de zeci de ani.

Iar Luther Younger este exemplul perfect de bărbat care este un exemplu pentru toți tinerii. La vârsta de 99 de ani, bărbatul merge zi pe zi aproape 10 kilometri pentru a-și vizita soția care se află într-un centru medical. Aceasta are mai multe probleme de sănătate, iar Luther parcurge zi de zi pe jos cei 10 kilometri, fie că este ploaie, vânt sau este foarte cald afară.

Povestea acestuia a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce mai mulți oameni l-au observat pe bătrân cum parcurge pe jos zi de zi distanța impresionantă chiar și pentru mulți tineri.

Originar din Rochester, Statele Unite ale Americii, Luther merge la „Strong Memorial”, unde soția sa se află sub supravegherea atentă a specialiștilor.

Iar povestea bătrânului este de-a dreptul impresionantă. Luther i-a jurat dragoste veșnică soției sale în urmă cu 55 de ani. Pe Waverlee, bărbatul o numește „ceaiul meu cel mai dulce” și nu își poate imagina viața fără ea. Însă viața le-a dat o mare lovitură în anul 2009, atunci când femeia a aflat că are o problemă majoră de sănătate.

Medicii i-au spus acesteia că sunt rezervați în privința însănătoșirii. Mai mult decât atât, i-au spus acesteia că mai are în jur de cinci ani în care să fie alături de soțul său. Dar femeia a uimit pe toată lumea și, 9 ani mai târziu, aceasta îl așteaptă zi de zi pe soțul său pentru a petrece câteva ore împreună.

„Vreau să-mi văd soţia. Este cea mai bună prietenă a mea. A fost o femeie care a avut grijă de toți copiii mei, chiar dacă noi nu am avut copii. Îmi iubesc mult soţia. Ea a făcut un om din mine. Ea m-a făcut mai mult decât aș putut fi eu vreodată.” – mărturiseşte Luther reporterului care l-a însoţit pe drumul spre institutul unde femeia îl așteaptă cu multă dragoste. După vizita extrem de emoţionantă făcută soţiei lui, Luther face cale întoarsă spre casă parcurgând încă 5 kilometri pe jos.

Cu un rucsac în spate, Luther preferă să meargă pe jos zi de zi, fără să ia autobuzul ori mașina. Când ajunge acasă, acesta face și câteva flotări, arătând că este într-o formă de zile mari.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply