15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

În fiecare zi, câinele său dispărea de acasă. L-a urmărit și a văzut că se aruncă în grabă în apă. Ce făcea animalul

0 Comments

Animalele sunt de-a dreptul surprinzătoare și, atunci când credem că am văzut tot ce pot face, ne mai dau încă o lecție de viață. Stăpânul unui câine care pleca în fiecare zi spre port și stătea acolo ore întregi a avut parte de surpriza vieții sale. Iată ce făcea patrupedul în fiecare zi.

Se spune despre câini că sunt cele mai loiale animale din lume. Oricât de grea ar fi fost viața lor, chiar și câinii care au trăit ani întregi în adăpost reușesc să demonstreze că își iubesc foarte mult stăpânii și că și-ar da și viața pentru aceștia, fără să stea pe gânduri,

În fiecare zi, un câine din rasa Labrador era văzut cum pleca de acasă și pleca spre portul insulei Tory, în largul coastei de nord-vest a Irlandei.

Ben, căci așa îl cheamă pe câine, este răsfățatul familiei, însă acest gest i-a surprins pe toți. Așa că, într-o zi, stăpânul acestuia a decis să îl urmeze și să vadă ce se întâmplă, de fapt.

Nu mică i-a fost mirarea stăpânului când a observat ce face, cu adevărat, Ben. Fără să stea pe gânduri, câinele se aruncă în apa rece și înoată spre larg. Pentru că acolo se află Duggie, un delfin extrem de prietenos. Ben aleargă în grabă spre locul în care se află Duggie. Delfinul îl așteaptă zi de zi pe prietenul său patruped să înoate îmăreună.

Cei doi au fost surprinși cum înoată unul alături de celălalt. Stăpânul lui Ben a aflat că Duggie și-a pierdut partenerul. Însă apariția lui Ben a reușit să îl ajute să treacă mai departe de acest moment greu. Cei trei stau chiar și câte trei ore împreună.

Prietenia aceasta ciudată a luat prin surprindere pe toată lumea, însă, ținând cont de faptu că delfinii sunt niște mamifere extrem de inteligente, nici nu este de mirare că Duggie s-a împrietenit cu Ben.

Iată momentul surprins de stăpânul lui Ben:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply