15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

În fiecare zi, acest bărbat ducea un buchet de flori într-un parc. Când au aflat oamenii de ce face acest lucru nu și-au mai putut stăpâni lacrimile

0 Comments

Se spune că dragostea rămâne la fel de puternică peste timp și peste viață, iar un bărbat rămas văduv dovedește din plin faptul că este unul dintre oamenii norocoși care a avut privilegiul de a cunoaște dragostea adevărată.

Într-o eră în care preferăm să mergem mai departe, inclusiv în relații, fără să mai stăm să reparăm anumite greșeli pe care le facem în fața persoanei pe care o iubim, un bărbat face zilnic un gest copleșitor.

După ce a rămas văduv, bărbatul a început zi de zi să meargă într-un parc și să așeze niște flori acolo. Pe o anumită bancă din parc se află un medalion cu chipul soției sale, iar în timpul căsniciei, cei doi mergeau des în acel loc. Devenise locul lor special, locul în care și-au spus multe cuvinte frumoase și și-au făcut planuri de viitor.

De când a rămas singur, bărbatul continuă să ajungă în locul în care era fericit și unde avea cu cine să vorbească despre toate lucrurile importante, dar și cele mărunte din viața sa.

Devenise un adevărat ritual pentru ca bărbatul să ducă un buchet de margarete, pe care îl lăsa mereu pe acea bancă.

Bud Caldwell și-a iubit foarte mult soția, iar margaretele erau florile sale preferate. Vară sau iarnă, bărbatul nu renunța la acest obicei pe care locuitorii l-au observat cu multă admirație. Într-o iarnă, însă, troienele de zăpadă au acoperit cu totul băncile din parc. Ninsese atât de mult, încât era imposibil să ajungi la acea bancă specială.

Emoționați de povestea de dragoste a bărbatului, mai mulți locuitori au decis să curețe aleea către bancă. S-au pus pe treabă și în scurt timp, cu ajutorul lopeților, zona a fost din nou curată.

Așa au aflat oamenii povestea lui Bud. Când trăia soția sa, cei doi obișnuiau să meargă în acel parc. În timpul căsniciei care a durat 56 de ani, aceștia obișnuiau să se întâlnească în parc, acolo unde Bud venea mereu cu un buchet de margarete, florile preferate ale soției sale. De altfel, cântecul preferat al soției sale, Betty, era „Daisy a day”(O margaretă pe zi).

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply