15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

În fiecare an, această tânără își făcea câte un selfie cu mama sa. Ultima fotografie i-a făcut pe toți să plângă, ce ascunde

0 Comments

Legătura dintre mamă și fiică este una extrem de puternică. În cazul în care este vorba despre o relație foarte apropiată dintre cele două, acestea sunt cele mai bune prietene, se sfătuiesc în orice problemă și se ajută ori de câte ori au probleme.

Fiecare familie obișnuiește să aibă anumite tradiții și toate aceste tradiții ajung să fie o marcă pentru familia respectivă. O tânără a împărtășit cu prietenii săi o poveste de-a dreptul impresionantă. Pentru a sărbători începerea și terminarea unui an școlar, aceasta obișnuia să facă un selfie cu mama sa.

Tradiția a fost ținută până în ultimul an de liceu. Prima zi de școală și ultima erau prilej pentru cele două ca să stea împreună și să bucure de aceste clipe doar ele două. Obișnuiau să meargă la restaurant și să își cumpere înghețată, frappe-uri ori cafea și, atunci când ajungeau în mașină, realizau un selfie în care erau cu zâmbetul larg.

În ultima zi de liceu, tânăra din Texas a făcut ultima fotografie și apoi le-a povestit și prietenilor despre viața sa. Toți au putut să vadă ce progrese a făcut în toți acești ani, cum s-a schimbat fizic, dar și sufletește.

Dragostea pe care mama și fiica sa o împărtășesc este de necontestat. Însă, odată cu trecerea timpului, o problemă uriașă a intervenit între cele două. A apărut un indiciu în fotografii, pe care nimeni nu l-ar dori vreodată.

Pe vremea când adolescenta ajunsese în prima zi de liceu, mama acesteia își pierduse tot părul din cauza unor tratamente menite să îi salveze viața. Au fost patru ani grei, în care femeia a încercat să își păstreze zâmbetul și să fie cu zâmbetul pe buze pentru ca fiica sa să nu simtă prin ce trece ea.

Însă, așa cum vin uneori evenimente pe care nu ni le-am dori niciodată, acel moment a venit și în viața tinerei. Ultima fotografie pe care adolecenta a postat-o nu era deloc la fel ca celelalte.

Cu zâmbetul pe buze, aceasta a mers la locul în care femeia se odihnește pentru totdeauna, i-a adus un milkshake și mamei sale, s-a așezat iarbă și a rugat pe cineva să îi facă această fotografie. Ca de fiecare dată, adolescenta a încercat să rămână cu zâmbetul pe buze.

Chiar dacă a rămas singură, aceasta nu și-a putut închipui un alt mod de a-și împărtăși bucuria decât cu mama sa care i-a fost atât timp aproape.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply