15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

În ce țară te reîncarnezi, în funcție de zodie

0 Comments

Numerologul Mihai Voropchievici a aflat in ce tara se reincarneaza fiecare zodie. Voropchievici sustine ca sufletele noastre strabat de-a lungul existentei numeroase continente si invata din fiecare cultura.

In ce tara te reincarnezi, in functie de zodie

„Berbecul, care este foarte activ, se reincarneaza in Africa, Japonia, Palestina si Vechiul Imperiu Roman. Berbecul este un razboinic, automat, la fel de bine stim expansiunea Japoniei.

Taurul si-a gasit niste locuri mai specifice pentru reincarnare: Persia, Egiptul Antic, Qatar si Turcia.

Expansivii Gemeni se reincarneaza in Franta Evului Mediu, Belgia, Germania, SUA si Canada. Fiind mai expansivi au prins toate continentele.

Racul se poate muta in Africa. S-a dus dupa un Berbec. De asemenea, Mexic, Mongolia si China sunt alte tari in care se poate reincarna.

Leul fiind un cuceritor, un rege al junglei, se duce in zonele unde s-au facut marile descoperiri: in Imperiul Aztec, de pilda.

Fecioarele, contestatare, foarte serioase, se reincarneaza in America Amerindiana, in Brazilia, India Veche, Elvetia, dar si in India actuala. Fecioara s-a dus exact acolo unde nu gandesti. Acesta e spiritul ei, patroneaza si medicina.

Balantele au cautat mereu un echilibru. Posibile reincarnari: Franta republicana, Italia renascentista, Polonia, Austria si Australia.

La aceste concluzii se ajung datorita regresiilor facute de oameni experimentati, de psihologi si psihiatri.

Scorpionii se simt mai bine in Egipt, Tibet, Laponia, tarile arabe si zona Asiei Mici.

In schimb, Sagetatorul, care scapa sageata si cutreiera lumea, a mers in Argentina, din Spania in Malta, Maroc apoi in Fenicia.

Capricornii, mai perseverenti, au folosit doar cateva tari: Nepal, Tibet, Filipine si Anglia.

Varsatorii s-au reincarnat in Atlantida, Scandinavia, Rusia, Bulgaria, Franta revolutionara si Romania dupa 1959.

Pestii, care sunt mai zburdalnici, si-au gasit zone de reincarnare in Haiti, Jamaica, Portugalia, Islanda, Senegal, Madagascar si Filipine”, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply