15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Imagini rare cu soțul Irinei Loghin. Cine este bărbatul care îi este aproape artistei

0 Comments

Când spui Irina Loghin spui „doamna muzicii populare românești”. Îndrăgita interpretă a folclorului românesc are lângă ea un soț minunat, un bărbat care îi e aproape la bine și la greu de zeci de ani.

De mai bine de 45 de ani, Irina Loghin își împarte viața cu Ion Cernea, un fost sportiv important al României.

Povestea lor de iubire a început la un ștrand și din acel moment cei doi sunt de nedespărțit. Ion Cernea a reușit să o impresioneze pe Irina cu postura sa, el fiind luptător de lupte greco-romane, scrie presa centrală.

De altfel, Ion Cernea a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice, dar și la Campionatele Europene și Mondiale.

Ion Cernea are astăzi 73 de ani și este cu 3 ani mai mare decât Irina. Acesta a performat la clubul Dinamo București. A obținut o medalie de argint la Jocurile Olimpice din 1960 de la Roma și la JO din 1964 de la Tokyo.

„Cand s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arata bine, era manierat. Era si bun prieten cu Benone Sinulescu. Intr-o zi au stabilit sa mearga la strand, iar Benone a chemat-o si pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasa, curtata de multi barbati.

Au fost multi care au incercat sa o impresioneze, dar numai Ion a avut castig de cauza”, povestea in urma cu cativa ani un apropiat de-al Irinei Loghin pentru cei de la cancan.ro.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply