15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul Uraniei pentru perioada următoare: Revolta astrelor – 2 zodii puse la zid

0 Comments

Horoscop Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018. Iată ce ne rezervă astrele de acum înainte. Ești pregătit?

BERBEC: Între 10 și 11 noiembrie dimineața, proiecte, planuri în care factorul „străinătate’ se află în centrul atenției lor, mai ales dacă este vorba de persoane tinere care vor să evolueze și pe care, ipoteza unei schimbări a locului de viață și muncă, nu-i sperie, ba, dimpotrivă, îi motivează.

Între 11 noiembrie, după ora 05:55′, și 13 noiembrie după-amiaza, cei maturi se vor lupta să-și păstreze statutul profesional ori să înfrângă niște blocaje care stau în calea carierei lor.

TAUR: Între 10 și 11 noiembrie dimineața, discuții pe teme juridice, legale, contractuale cu acele persoane care îi pot ajuta pe nativi să intre în posesia unor bani, bunuri sau avantaje.

Posibile negocieri („tocmeli’) în cazul în care este vorba de o cotă parte dintr-o succesiune sau de natura bunurilor ce ar urma să le revină în urma unui divorț, ieșire din indiviziune, părăsire a unei firme în calitate de asociat, etc.

Între 11 noiembrie, după ora 05:55′, și 13 noiembrie după-amiaza, efort de lămurire înaintea luării unei decizii radicale sau importante pentru viața profesională, aspirațiile și dorințele lor raportate la actualul statut socio-profesional și psihologic.

GEMENI: Între 10 și 11 noiembrie dimineața, întâlniri care le vor permite nativilor să identifice căi de cooperare, de împăcare sau de rezolvare a unor litigii survenite între parteneri. Momentul trebuie speculat, pentru că, după 16 noiembrie, Mercur va intra în mișcare retrogradă, va părăsi zodia Săgetătorului, introducând o pauză în acest tip de consultări (negocieri).

Între 11 noiembrie, după ora 05:55′, și 13 noiembrie după-amiaza, cramponare de un venit sau de un avantaj material care este blocat ori subminat de interesele ascunse ale unor persoane particulare sau de indiferența reprezentanților unor instituții.

Între 13 noiembrie, după ora 17:46′, și 16 noiembrie dimineața, Gemenii s-ar putea afla în conjuncturi socio-profesionale speciale, neobișnuite, în care este posibil să nu se simtă în largul lor ori să fie stingheriți de afirmațiile care se rostesc în acele împrejurări.

Informații destabilizatoare sau doar enervante care le parvin din străinătate legate de un proiect de viață.

RAC: Între 10 și 11 noiembrie dimineața, discuții la locul de muncă provocate de nevoia modificării unor clauze contractuale, salariale în legătură cu carenativul ridică pretenții, exprimă nemulțumiri și formulează, decent și obiectiv, principii la care nu renunță.

Alte persoane pot purta corespondență și pot întocmi dosare referitoare la o chestiune de sănătate ce trebuie rezolvată în străinătate (investigații, operații, tratament, recuperare, obținerea unui medicament).

Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, și 13 noiembrie după-amiaza, relațiile parteneriale, inclusiv cele între soți, vor fi anevoioase:părțile nu se ascultă, nu cooperează, nu cedează, își manifestă fățiș nemulțumirea și ostilitatea, menținând o stare de permanentă tensiune. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply