15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul săptămânii următoare (10 – 16. 12 2018): 3 zodii se îmbogățesc înainte de Crăciun

0 Comments

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie 2018. Cea de-a doua săptămână din această lună vine cu o serie de pregătiri importante pentru fiecare nativ.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie 2018 :

BERBEC: Ai parte de surprize destul de neplăcute din punct de vedere financiar, semn că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum le aștepți.

Cu dragostea stai ceva mai bine mai ales că în această perioadă ai nevoie de multă afecțiune și înțelegere.

TAUR: Ai parte de tot felul de întâlniri, niște întâlniri karmice care te vor ajuta să privești viața dintr-o altă perspectivă.

E o săptămână a spiritualității pentru tine, a renașterii, a regăsirii fericirii și binelui în cele mai mărunte lucruri.

GEMENI: Pentru tine este o perioadă în care vrei să ieși în evidență, vrei să reiei legăturile cu anumiți prieteni, să te concentrezi pe lucrurile frumoase.

Financiar se poate și mai bine, semn că ar trebui să regândești puțin ultimele investiții. Vei trece și peste aceste cumpene.

RAC: Ai nevoie de înțelegere, de respect, de protecție și cauți acea protecție și căldură sufletească de multe ori cu disperare.

Poate tocmai asta e problema: ești foarte agitat și în loc să atragi oamenii îi respingi printr-o astfel de atitudine.

LEU: La tine se poate spune că problemele dispar. Vorbim atât despre cele sentimentale cât și despre cele ce țin de bani.

O veste bună îți va însenina săptămâna de marți încolo, căci este de așteptat să dai lovitură într-un domeniu al carierei.

FECIOARĂ: Responsabilitate, responsabilitate, responsabilitate! Acesta e cuvântul de ordine pentru tine în săptămâna în care tentațiile vor fi foarte mari din toate părțile.

Ai de făcut alegeri importante din punct de vedere emoțional și ești pregătit mai mult ca niciodată de o relație.

BALANȚĂ: Banii vorbesc, dar banii te și lovesc. Mare grijă ce fel de cumpărături faci la final de săptămână căci țepele sunt peste tot.

Din punct de vedere amoros, e o perioadă bună pentru reînnoirea jurămintelor, pentru discuții serioase în doi.

SCORPION: Graba strică treaba și îți vei da seama de asta săptămâna asta mai mult ca oricând. Nu tot ce zboară se mănâncă.

Din punct de vedere sentimental, ruptura de partenerul de viață e tot mai aproape și s-ar putea să fie definitivă de data aceasta.

SĂGETĂTOR: Nu primești tot timpul ceea ce dorești sau ceea ce știi sau crezi că meriți. Viața din păcate este așa, dar tu trebuie să îți păstrezi pozitivismul.

Ai suficiente motive să zâmbești și nu trebuie să faci altceva decât să te uiți de jur împrejur.

CAPRICORN: E săptămâna iertărilor, săptămâna în care cazi la pace până și cu cei mai aprigi dușmani ai tăi.

Poate că acest pas important pe care îl faci, a lăsa garda jos (lucru extrem de rar la tine) te va echilibra mai mult.

VĂRSĂTOR: Te târguiești cu cine nu trebuie și de aici tragi toate ponoasele. Este momentul să te îndepărtezi de persoanele toxice.

Cu banii vei sta extraordinar de bine în perioada asta, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți golești portofelul la primul magazin de haine.

PEȘTI: Ai suficiente motive să zâmbești, să te bucuri de viață, să le arăți tuturor că ești acea persoană care reușește în ciuda intemperiilor.

Ești un exemplu chiar și pentru ai tăi. O săptămână liniștită te așteaptă. E o săptămână în care tragi concluzii pozitive pentru ce îți propui tu să faci de multă vreme.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply