15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul Oanei Hanganu pentru perioada următoare. Două zodii au un viitor incert

0 Comments

Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află cum va fi ultima lună din an pentru tine și pentru cei dragi! Citește previziunile complete!
Horoscopul lunii decembrie 2018 este marcat de 8 evenimente astrologice importante care vor influența toate zodiile:

1 decembrie: Mercur retrograd va intra în zodia Scorpion. 2 decembrie: Venus va intra în zodia Scorpion. 6 decembrie: Mercur va reveni la ”mișcarea directă” în Scorpion;

7 decembrie: Lună Nouă în Săgetător. 13 decembrie: Mercur va intra în zodia Săgetător. 22 decembrie: Soarele va intra în zodia Capricorn.

22 decembrie: Lună Plină în zodia Rac. 31 decembrie: Marte va intra în zodia Berbec.

Cm va fi ultima lună din 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Berbec anunță o perioadă perfectă pentru vacanță, odihnă și relaxare. Berbecii care doresc să înceapă o afacere sau să se concentreze pe un nou proiect ar trebui să amâne totul până în ianuarie 2019, când Marte, planeta Acțiunii (care îi patronează, de altfel) se va afla în zodia lor.

TAUR
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Taur anunță schimbări pozitive în plan relațional și, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche ori dorința de a se întoarce la o fostă iubire. După data de 22 decembrie, unii Tauri vor îmbina utilul cu plăcutul și vor pleca în călătorii ”de plăcere”, dar și în interes profesional.

GEMENI
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Gemeni anunță armonie în relațiile de muncă, șansa de a câștiga mai mulți bani, iar pentru nativii singuri, o posibilă relație sentimentală cu un coleg. Pentru decizii importante, dar și pentru noi afaceri și noi proiecte, ar trebui să profite de conjunctura astrală favorabilă din perioada 13-21 decembrie.

RAC
Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Rac le recomandă nativilor să acorde o mai mare atenție sănătății, să își evalueze relațiile și să se retragă din cele în care oferă sau investesc mai mult decât primesc, ori să stabilească noi limite sau reguli! În plan profesional, vor avea destule ocazii pentru a fi în centrul atenției. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply