15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul Marianei Cojocaru pentru perioada următoare: 2 nativi vor intra într-o perioadă neagră a vieții lor

0 Comments

Astrologul Mariana Cojocaru face previziuni îngrijorătoare pentru două zodii. Urmează o etapă deloc plăcută în viața lor. Iată ce spune pentru fiecare zodie!

Berbec- Marte este încă în Zodia Vărsătorului şi deschide căile către comunicarea autentică. Poate fi telepatică. Există compatibilităţi bune sau mai puţin bune în perioada aceasta şi cea următoare.

De exemplu, compatibilitatea Berbec-Vărsător funcţionează perfect pentru unii şi nu foarte bine cu alţii(Lilith-Karma Negativă în Vărsător). Transfer de energii: pozitive pentru unii Berbeci, negative pentru alţii.

Taur- Venus Retrograd şi Soarele în Scorpion,în sector astro-matrimonial nu susţine căsătoria Taurilor şi nici pe cea Scorpionilor(explic la Scorpion).

Cuadratura cu Axa Timpului vă pune în tot felul de situaţii: delicate în anumite cupluri, minunate la compatibili. Cutremure de neevitat în plan personal, acolo unde au greşit când şi-au ales jumătăţile de buleţin. Evitaţi femeile uşoare şi căsătoriţii.

Gemeni- Conjuncţia lui Mercur(patronul vostru astral) cu Jupiter în Scorpion, vă împarte în două cete: unii pot avea probleme, alţii pot birui. De ce? Mercur în rezonanţă cu Jupiter nu funcţionează deloc bine.

Jupiter este planeta zodiei opuse(Săgetător) şi nu se înţelege deloc cu Mercur şi Mercurienii. Cum Soarele este în tranzit prin sectorul astral al morţii e bine să vă feriţi de accidente.

Rac- Luna Albă va fi în săptămâna ce urmează în tranzit prin constelaţia voastră, un semn bun pentru sensibilii zodiacului.

Dar până atunci va face opoziţie cu Jupiter conjunct cu Mercur din Scorpion şi acest fapt se vrea un semnal de alarmă pentru Racii care au fost agătaţi cum nu se cuvine pentru a se căsători.

Unii se ocupă cu predilecţie de copii(în special mămicuţele), alţii se reintegrează în natură. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply