15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu. Zodia care primește vești de la fosta iubire

0 Comments

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 13 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 13 noiembrie.

Berbec

Ar putea iesi la iveala diferente de abordare asupra unei situatii dintre voi si un partener de afaceri. Poate va ganditi si voi sa iesiti dintr-o rutina care pare sa se fi instaurat de saptamani bune in viata voastra; cel putin va aerisiti gandurile, luati o pauza.

Taur

Salutari de la oameni aflati relativ departe de voi, invitatie sa ajungeti acolo cat de curand posibil. Interes pentru continuarea unor studii sau trecerea la un nivel superior pentru obtinerea unei diplome, licente, autorizatii care sa va permita un salt in cariera.

Gemeni

Posibil sa mai treceti o data peste o oferta de afaceri sau peste una de finantare inainte de a lua o decizie cu implicatii pe termen mai lung. Deschidere sufleteasca intre voi si fiinta iubita intr-un cadru relaxat sau in fata unei cesti de cafea: destainuiri, declaratii, dorinte.

Rac

Animatie, agitatie, intalniri, contacte. Este posibil un succes in calitate de vanzatori sau de intermediari ai unei tranzactii. Intalnire neasteptata sau mesaj primit si veti vedea in ce masura s-au pastrat sentimentele voastre pentru cineva care parea iesit din viata voastra.

Leu

O zi destul de incarcata, iar experienta voastra isi spune cuvantul: faceti fata unei urgente, oferiti un exemplu practic unui coleg nou sosit in colectiv. Se poate sa resimtiti neasteptat de acut racirea vremii sau umezeala: nu ar trebui sa neglijati imbracamintea, sa va protejati.

Fecioara

Invitatie sa porniti la drum la sfarsit de saptamana, dar este posibil sa o intoarceti pentru ca ati prefera sa fiti voi gazde in aceasta perioada. Veti observa probabil ca au avut efect sfaturi sau incurajari ale voastre adresate copilului in zilele trecute. CITEȘTE CONTINUAREA PE SPYNEWS.RO.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply