15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu. Zodia care primește vestea unei sarcini astăzi

0 Comments

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 21 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 21 noiembrie.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Berbec

Posibil sa scoateti o suma de la rezerve pentru un articol frumos pe care il puteti oferi drept cadou la momentul potrivit. Mai putina pofta de mancare pentru voi in aceasta perioada si poate redescoperiti savoarea unor retete simple, bucurii ale copilariei.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Taur

Inspiratie de zile mari: puneti cap la cap observatii din ultima perioada si rezulta o concluzie solida, o solutie viabila sau aflati secretul. Pare ca au prins apropouri ale voastre si vin acei bani care vi se cuvin fara sa mai treceti printr-o stare de tensiune.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Gemeni

Momente de respiro, pregatiri pentru continuarea la nivel inalt a unui proiect care v-a acaparat recent. Ati putea avea o imagine de ansamblu sau o parere detasata asupra evolutiei recente si veti sti ce si unde mai trebuie schimbat, imbunatatit.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Rac

Un telefon, salutari si schimburi de amabilitati ar putea fi un preambul util la o intalnire de afaceri sau profesionala ce va avea loc cat de curand. O zi incarcata, dar daca este nevoie ati putea gasi la momentul potrivit o mana de ajutor sau o indrumare competenta.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Leu

Va dau incredere rezultate recente si abordati profesionist o intalnire, o sedinta sau un interviu pentru angajare. Ramane in atentia celorlalti un cuvant, un gest al vostru sau o luare de pozitie. Bucurii in plan familial: rezultatul unui test de sarcina, vi se face invitatia sa fiti nasi.

HOROSCOP 21 NOIEMBRIE – Fecioară

Apar oferte pentru o proprietate pe care intentionati sa o vindeti ori sa o inchiriati, dar sunteti pregatiti sa o asteptati pe cea mai buna. Confirma poate cineva de departe faptul ca ajunge la voi in acest sfarsit de saptamana si incepeti apoi pregatirile de rigoare. CITEȘTE CONTINUAREA PE SPYNEWS.RO.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply