15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu. Zodia care obține un venit suplimentar azi

0 Comments

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 23 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 23 noiembrie.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE – Berbec

Graba, agitatie si posibile incurcaturi: ar fi bine sa verificati cele auzite inainte de a lua o decizie ori de a va face o impresie asupra unei situatii sau persoane.Interes pentru invatarea sau pentru perfectionarea unei limbi straine in perspectiva strangerii unor relatii.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE – Taur

Dorinte si tentatii mari, poate luati in calcul un credit sau rate pentru o achizitie de anvengura. Ar fi bine sa tineti cont si de parerea alor vostri ori sa va interesati de specificatiile produsului, dar si de garantii sau alte conditii.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE – Gemeni

Posibil sa incasati niste bani: un avans pentru o prestatie a voastra sau poate ca stinge cineva o datorie fata de voi inainte de perioada sarbatorilor. Propunere onoranta la o prima vedere, insa ar fi bine sa cereti oarece detalii inainte de a va da acordul de principiu.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE – Rac

Griji, emotii, posibila insomnie: puneti suflet in tot ceea ce faceti, va pasa de parerea celorlalti, nu va multumesc decat lucruri de calitate. Ati avea multe de castigat pe plan interior de pe urma atentiei la detalii, preocuparii pentru secrete ale meseriei.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE – Leu

Un castig in planul imaginii, insa ar putea fi vorba si despre ceva palpabil, financiar; in acest din urma caz veti sti sa il impartiti cu cei care au fost alaturi de voi. Increderea in voi insiva si o stare de relaxare se pot intoarce impotriva voastra: atentie la tranzactiile financiare.

HOROSCOP 23 NOIEMBRIE – Fecioară

Este din ce in ce mai mare interesul vostru pentru o afacere de familie: poate organizati o intalnire sa vorbiti despre acest lucru cu cei pe care ii aveti in vizor. Motiv de mandrie: posibil sa fie mentionate realizari ale voastre recente, sa se anunte rezultatul unei examinari. CITEȘTE CONTINUAREA PE SPYNEWS.RO.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply