15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu: Una dintre zodii face totul pentru a termina un proiect important

0 Comments

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 8 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 8 noiembrie.

Berbec

Discutii, negocieri: raman de actualitate chestiuni financiare asupra carora nu ati cazut de acord zilele trecute. O raza de speranta in chestiuni legate de strainatate, de obtinerea unei burse sau a unei vize, a unei finantari.

Taur

Animatie destula, urgente, incearca cineva sa forteze un curs al lucrurilor sau o negociere; bine este sa va pastrati capul pe umeri si sa vedeti daca nu cumva graba strica treaba. In aceste conditii se vede daca puteti forma un cuplu de succes, daca aveti subalterni de nadejde.

Gemeni

Eforturi serioase sa finalizati un proiect, sa va incadrati intr-un termen de predare ori sa recuperati eventuale intarzieri. Posibila oferta de munca si veti ajunge la concluzia ca ultimele saptamani sau luni au fost un fel de test pentru voi, pregatire practica pentru alt nivel.

Rac

Emotii intense in urma unei destainuiri, a unei declaratii care vi se face. Ramane, totusi, sa verificati adevarul de fapt, gravitatea sau urgenta problemei care va este prezentata, sa luati in calcul si alte posibile variante de rezolvare.

Leu

Partenerul de viata sau familia ar avea un cuvant de spus in legatura cu o tranzactie imobiliara sau cu o oferta de munca, pentru ca ar fi si ei intr-un fel afectati. Subiectul copii va aparea din ce in ce mai des pe agenda cuplurilor mai tinere; pentru bunici, o mai mare apropiere de nepoti.

Fecioara

Atentie la neatentie: posibil sa treceti cu vederea un amanunt ce se poate dovedi important, sa porniti la drum fara un act sau un alt lucru de care aveti nevoie. Aveti poate de ales intre o achizitie de valoare si varianta repararii unui obiect, a unui echipament.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply