15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu: Una dintre zodii câștigă o sumă mare de bani

0 Comments

Domnnul profesor Remus Ionescu a făcut previziunile pentru cea de-a treia zi a săptămânii. Una dintre zodii are șansa ca astăzi să câștige o sumă mare de bani. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC

Plati diverse, poate achitati o restanta si veti apoi linistea dorita, va puteti concentra asupra chestiunilor de interes pentru voi. Ar putea reveni cineva cu o alta varianta financiara referitoare la o asociere de afaceri si veti pune in balanta eforturi, riscuri si potentiale castiguri.

TAUR

Intalnire decisiva pentru o negociere: fie semnati contractul, fie abandonati aceasta pista daca nu reusiti sa cadeti de acord asupra termenilor financiari. Cineva cu care v-ati intalnit cand si cand in ultima perioada isi ia inima in dinti si va spune ce simte pentru voi, cum vede viitorul.

GEMENI

Un mijloc de saptamana destul de incarcat pentru voi, dar se pare ca rezultatele sau recompense nu vor intarzia sa apara. Va prinde bine orice mana de ajutor care vi se ofera, dar la fel de importante in aceasta perioada sunt organizarea, concentrarea asupra prioritatilor.

RAC

Va curteaza cineva, va invita la o cafea, la un restaurant sau la un spectacol. Sau voi insiva va rasfatati, va faceti o bucurie, cumparati ceva frumos pentru casa, va simtiti bine in pielea voastra chiar daca actualmente nu exista cineva in viata voastra sentimentala.

LEU

Amintiri din copilarie: le povestiti copiilor sau nepotilor sau poate ca cei mici retin tot felul de evenimente, situatii, sfaturi primite de la parinti, de la bunici. Se naste un vis legat de cariera sau poate de o casa in care sa va retrageti la anii pensiei.

FECIOARA

Multe ajung la urechile voastre in aceste zile, insa ar fi bine sa asteptati confirmari, anunturi oficiale. Poate va faceti timp sau programare sa ajuneti pe la un service daca aveti planuri sa porniti la drum mai lung in zilele urmatoare.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply