15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu: Săgetătorii primesc declarații de amor, iar o altă zodie se îmbogățește

0 Comments

Astrologul Remus Ionescu are vești bune. Săgetătorii primesc declarații de dragoste, iar o altă zodie are parte de o zi bună din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE – Berbec

Aveti tendinta sa blufati, sa intindeti la maximum o coarda sensibila; daca este asa, cu siguranta va veni si vremea unor intrebari la care trebuie sa raspundeti.

Ar avea succes incercarea voastra de a organiza o intalnire cu prietenii sau cu partenerii de afaceri pe un teren de sport, la o sala de gym.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE – Taur

Emotii si temeri pentru o intalnire cu un client nu tocmai maleabil sau cu o persoana cu atributii de control ori de coordonare. O examinare sau niste analize medicale (daca este cazul) ar putea diagnostica corect o afectiune si ar veni la pachet cu indicatiile potrivite voua.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE – Gemeni

Un ritm si mai accentuat fata de ultimele zile: va grabiti, vreti sa rezolvati tot ceea ce tine de voi. Ar fi de mentionat ca exista riscul sa pierdeti ceva din vedere, aveti tendinta de a minimiza riscuri sau de a trece cu usurinta peste chestiuni esentiale.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE – Rac

In domeniul cumparaturi sau investitii, cu siguranta graba strica treaba; nu ar strica sfatul unui specialist daca este vorba despre sume mari. Este vremea faptelor mari si veti face un gest de noblete sau de generozitate, un ajutor financiar mascat poate.

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE – Leu

Greu de ajuns la un acord intr-o discutie sau negociere; ar conta mai mult insa o portita lasata deschisa. Suna telefonul, primiti mesaje, invitatii la intalniri oficiale si neoficiale; inevitabil vor fi si unele pe care trebuie sa le amanati. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply