15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul domnului profesor Remus Ionescu: O zodie are parte de o revedere emoționantă

0 Comments

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 9 noiembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 9 noiembrie.

Berbec

Nevoia de educare, de informare sau de comunicare ar putea starni interesul vostru pentru o limba straina. Chef de aventura, de necunoscut, de zari indepartate: v-ati putea hotara pe neasteptate sa porniti la drum ca sa intalniti un grup de prieteni si sa explorati atractiile locului.

Taur

Interes crescut pentru investirea veniturilor voastre si veti lua in calcul variante de economisire: pensie privata, asigurare de viata. Dupa caz, apelati poate la un credit ca sa nu puneti in pericol continuarea unui proiect sau extinderea unei afaceri.

Gemeni

Veti observa grija cuiva fata de voi prin sfaturile pe care vi le ofera si prin informatiile pe care vi le pune la dispozitie. Ambianta placuta in cuplu, intalnire surprinzatoare daca sunteti in cautarea jumatatii voastre: simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Rac

Rezolvari neasteptate in situatii de urgenta sau de criza de timp, un ajutor venit la tanc. Veti constata poate in timp ca va foloseste din plin experienta acestor zile, vor ajunge chiar sa fie un fel de joaca pentru voi.

Leu

Sinceritatea este arma voastra in aceste zile: mergeti drept la tinta, scurtati drumul spre succes, raspundeti unor nedumeriri si obiectii ale celeilalte parti. Ar fi o seara neasteptat de reusita in compania fiintei iubite la un spectacol sau alaturi de prieteni intr-un club.

Fecioara

In sfarsit, timp de calitate alaturi de ai vostri. Va faceti poate program de vizita la casa parinteasca ori sa revedeti rude; veti ajunge sa ganditi ca puteti realiza multe printr-o stransa legatura cu ei, poate veti pune bazele unei afaceri de familie in lunile urmatoare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply