15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscopul chinezesc pentru perioada următoare (inclusiv luna decembrie): 2 zodii primesc bani din surse neașteptate

0 Comments

Horoscopul chinezesc este considerat cel mai exact horoscop, conform majorității astrologilor. Iată ce îți rezervă acest zodiac pentru perioada care urmează!

Horoscop chinezesc 7 noiembrie – 31 decembrie 2018:

ZODIA ȘOBOLAN. Rezolvi o problemă gravă care te-a afectat în ultima perioadă. Ai parte de momente frumoase.

ZODIA BIVOL. Primești o sumă importantă de bani de unde nu te aștepți. Ai parte de răsturnări de situație benefice.

ZODIA TIGRU. Te organizezi ceva mai bine și asta se vede în acțiunile tale. Închei anul cu brio și ai parte de momente frumoase mai ales în dragoste.

ZODIA IEPURE. Reiei legătura cu persoane despre care crezi că au dispărut din viața ta. Redescoperi adevărata prietenie.

ZODIA DRAGON. Câștigi o victorie emoțională. Cineva îți dă dreptate și e exact persoana de la care așteptai sprijin emoțional.

ZODIA ȘARPE. Nu trebuie să accepți lucrurile care atentează la morala ta, la valorile și principiile tale. Vei avea de câștigat dacă te vei menține pe aceeași linie.

ZODIA CAL. O relație specială se concretizează și îți dă aripi. Iubirea e singurul sentiment care te înalță.

ZODIA OAIE. Și tu ești avantajat din punct de vedere financiar în următoarea lună și jumătate. Ai parte de un noroc rar la bani.

ZODIA CÂINE. Zilele vor fi din ce în ce mai bune, așa că trebuie să te aștepți la o evoluție fulminantă pe toate planurile.

ZODIA MISTREȚ. Primești semnale că vei câștiga un proces important, un proces de durată, o bătălie importantă pentru psihicul tău.

ZODIA MAIMUȚĂ. Rezolvi o problemă stringentă pentru cei din jur. Ai soluția perfectă pentru a face față unor cumpene majore.

ZODIA COCOȘ. Vine o perioadă a dezamăgirilor, o perioadă în care va trebui să o iei de la zero, dar cu lecțiile învățate la zi.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply