15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop Urania săptămâna 24 – 30 noiembrie. O zodie scapă de chin

0 Comments

Astrologul Urania are previziunile pentru săptămâna cuprinsă între 24 și 30 noiembrie 2018. Iată ce ne așteaptă.

BERBEC. ntre 24 și 25 noiembrie dimineața, disponibilitate pentru exprimarea pe cale verbală, pentru a face un schimb util de idei și informații. Berbecii pot face una sau mai multe deplasări de scurtă durată pentru soluționarea unei chestiuni personale.

Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, și 27 noiembrie dimineața, ipostaze intimiste, viață de familie care trebuie apărată ori cultivată, dedicare cauzei unuia sau mai multor membri de familie.

Oportunități reale pentru a lua legătura cu reprezentanții instituțiilor din străinătate în vederea obținerii unor acte, aprobări sau înlesniri privitoare la o călătorie, o stabilire în străinătate, obținere a unui loc de muncă, înscriere la un concurs, examen, selecție de dosare, continuare a studiilor.

TAUR. Între 24 și 25 noiembrie dimineața, discuții pe teme bănești (salariale) cu șanse de rezolvare până pe 1 decembrie. În planul sănătății, stare generală bună, calmă, cu reacții organice temperate. Doar universul interior poate fi tulburat de amintiri și reevaluări ale trecutului.

Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, și 27 noiembrie dimineața, atitudine rezervată față de provocările la dialog; exprimare reticență, chef de a medita temeinic înainte să facă declarații publice. Moment al acumulării de informații utile, al memorizării, al aprofundării unui domeniu de studiu.

GEMENI. Între 24 și 25 noiembrie dimineața, perioadă relativă destinsă care le va permite Gemenilor să-și etaleze calitățile personale: vor fi veseli, degajați și simpatici. Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, și 27 noiembrie dimineața, nevoia de a reveni la cumpătare financiară, de a revizui un mod de viață bazat pe un buget limitat, din nevoia de a face economie sau, pur și simplu, pentru că nu (prea) mai au bani.

Concentrare sau cramponare de perspectiva unui câștig care le-ar permite să rezolve una sau mai multe chestiuni presante din viața și activitatea lor.

Tripla conjuncție Soare/Jupiter/Mercur în Săgetător le va da posibilitatea să se întâlnească cu parteneri de afaceri, de proiect sau de viață onești care îi pot ajuta, proteja sau susține. Etapă favorabilă din punct de vedere procesual acum și, în siajul acestui context astral, până spre 20 decembrie a. c.

RAC. Între 24 și 25 noiembrie dimineața, interogații interioare, scurte clipe de meditație. Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, și 27 noiembrie dimineața, Luna se va afla în tranzit prin zodia Racului; va fi o Lună în domiciliu, puternică care le va face bine celor născuți în acest semn zodiacal.

Aceștia vor avea un spor de sensibilitate și vor manifesta, deseori, tendința de a se replia în forul interior sau de a nu ceda în fața invitațiilor care nu le convin pentru că le-ar putea da programul (tabieturile, rutina, orarul) peste cap.

Mecanism deficitar în a purta un dialog necesar sau eficient cu diferiții parteneri, inclusiv cu soțul sau soția. Întârzieri, amânări, blocări ale evoluției unui conflict în instanță. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply